38

Анонимен

преди 4 години

Сидеров подкрепя Манолова. Ето още причина да не се гласува за нея.

37

Анонимен

преди 4 години

Промяната "МАЯ"...??? За нея повече не ща да зная!!!

36

PinCode

преди 4 години

манолова пак изяде големия тлъст бахур.

35

до 10

преди 4 години

Е как да се откаже, като е поръчение. Манолова щеше да е абсолютно бедствие за София, по-голямо от сегашното. Самият факт, че "софиянци" предпочитат Манолова пред Игнатов е силно разочароващ. Бонев си е патерица на БСП.

34

Анонимен

преди 4 години

Смучат си от пръстите доводи, за да манипулират общественото мнение. Преди изборите почти изравняваха резултатите, и сега платено пишат.Политологията не е наука. Сбор илюзионисти и манипулатори искат коричка хляб... с хайвер. И знаят кой плаща за измислени тези.

33

АК-47

преди 4 години

Ясно е като бял ден, но каквото и кажа, ще ме изтрият. Затова, *** братовчеди от гетата увеличиха процентите на сегашната кметица. Срещу какво?, те си знаят. Но купуването на гласове беше уникално

32

Реалист

преди 4 години

До 34. И как точно се освободихте, като ГЕРБ имат най-много общински съветници в ОС, където се взимат решенията?

31

Анонимен

преди 4 години

...Разни червени снахи и внуци,сега боядисани като уж столична десница...И те не помогнаха!

30

НИЕ ОТ БЛАГОЕВГРАД

преди 4 години

се освободихме от герберастско робство. Крадливият Камбитов, който никой не допускаше до себе си най-после го изритахме. А на Вас софиянци щом Ви харесва нека си Ви цоцат герберастите.

29

Цецо Мен

преди 4 години

Интересна информация. И как след като втория + течретия + четвъртия + петия пак не достигнаха близък резултат до този на Фандъкова? Сигурно ли е, че данните са верни?

28

Винету

преди 4 години

Ха-ха, как си пролича кои са патериците на комунделите.

27

Бсп е в будна кома..

преди 4 години

Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След предстоящата оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след тежката загуба на общинските избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...

26

Кака Мара

преди 4 години

Е,айде честито !Пак сте победителки с Нинова!

25

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

"Борис Бонев: Знам, че хората, които са ме подкрепили искат промяна - независимо дали с нов кмет или стария, но работещ по нов начин"ТОВА РАЗОБЛИЧАВА ТВЪРДЕНИЯТА НА ГАЛЪП РАЙЧЕВ.

24

Анонимен

преди 4 години

ЧЕРВЕНАТА ПОРОДА БЕ СМАЗАНА ОТ НАРОДА

23

Анонимен

преди 4 години

Е ако е така, от къде е разликата. Значи негласувалите гласували повече за Манолова, гласувалите за отпаднали кандидати също гласували повече за нея, а разликата по-голяма за Фандъкова.

22

Анонимен

преди 4 години

Казвах го и на приятели и на колеги-,,Спаси София" начело с Бонев са петата колона на БСП.Техен проект и продукт.Новите ,,ремсисти"-млади социалисти със същите приоми на създателите си -популизъм,лъжи и саботажи.

21

може би

преди 4 години

До ПРОБУЖДАНЕТО ЗАПОЧНАМоже и така да е. Но трябва и база. Шайката съдира опонентите си чисто икономически и ги държи в перманентен властови страх. Докато опозицията не влезе в управлението и не защити симпатизантите си , края на тоталитарният режим не се види.

20

До 6

преди 4 години

Аз съм съгласен със теб за ГЕРБ, но не и за османците. Нашето освобождение е последно на балканите, защото сме до сърцето на империята, Истанбул/Константинопол. Защо сърбите са били предимно васали? Били са далече от администрацията и надзора на столицата, същото и с румънците. Да закараш военни от Истанбул до София не е трудно. Ама да прекосиш Дунав то Букурещ или до Белград е доста скъпо.

19

вервам ти

преди 4 години

До ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИ Нали се сещаш, че има разбивка по партии? ДБ са гласували или за ММ или са отбелязали "не подкрепям никого". А ти винаги си бил шайкаджия. Даже няма нужда да слагаш това СДС като памперс.