12

Момчил Цветков УМБАЛ

преди 4 години

Това е най-грешния извод в цялата вселена ! От Спартански не става и *** за зеле ! Спартански спечели , Плевен умря ! Амин !

11

Някой

преди 4 години

Тази година ми се наложи 2 пъти да ходя до Плевен.Повярвайте не знам да има друг толкова западнал град.Улиците с дупки и кръпки с лопата хвърляно.Храсти и трева до кръста.Центъра на няколко места разкопаван и сложени не същите плочки,а каквото имали.Мизерия по улиците.Не знам този кмет с какво се гордее.Не визирам политическа принадлежност.Това видях.

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Вие бесепарските кукумявки сте болни мозъци.Туко-що минават изборите, хората избраха ГЕРБ, а ти смотаняка казваш - трябва да бъдат изметени.Какъв си ти бе ***, че ще определяш кой трябва да бъде изметен?

9

Анонимен

преди 4 години

Щом с избора му Плевен е спечелил,нека дари имотите и богатството си за благотворителност-напр.приют за бедни и обществена безплатна кухня.Тогава хората ще кажат добра дума за него и добрините му ще се помнят!

8

Анонимен

преди 4 години

Плевен си отиде много отдвна....През 80-те с помощта на "Плама" беше подобрен не само центъра като архитектура и след това започна тотално западане. С идването на "демокрацията" града "умря".Който и да изберат няма оправяне. Беше показано на хората как бездарници тарикати отново са на върха на хранителната пирамида.Ако мога да перефразирам един виц: "И като влезнал кмета на Плевен при Господ, Господ излезъл и заплакал"

7

Анонимен

преди 4 години

Един грандоман страдащ от лотария и простотия.Това е новия стар кмет на Плевен.Срамувам се от този избор.

6

Щерю

преди 4 години

Георг Спартански спечели - само плевенчани да не ходят след 4 години голи като спартанци...

5

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ трябва да бъде изметен не само от Плевен, но и от Северна България изобщо! Да си въртят далавеите по софийските квартали и по морето тези крадливи ***! Мръсни безродна пасмина!

4

Анонимен

преди 4 години

до 9 - Е не работя червена *** - като теб.

3

Цезар

преди 4 години

Браво Кмете ти си истински не като герб -бившите БКП дечица .Щелая ти УСПЕХ

2

Анонимен

преди 4 години

Пишете след имената на хората от коя партия са,ние да не сме Ванга и да гадаем кой от коя партия е?

1

Свободен Плевен

преди 4 години

Плюха те, гербаджийските медии.Не знам как и двете партии сте десни като те изляха такава помия по теб, каквато и комунистите не си позволиха.