11

Измамен

преди 4 години

До АнонименВие споменавате истината - номерът е в непишещите химикалки. И миналата и тази неделя гласувах и химикалките не пишеха. Миналата неделя казах на комисията, че химикалката не пише, дадоха ми друга, но и тя не пишеше. Тази неделя си взех хартия за да разпиша химикалката, ако трябва. Химикалката пак не пишеше, а разписването не помогна. На друга хартия пише, но вътре в кръгчето за зачертаване не пише, по-точно остава едва видима следа. Отново се обърнах към комисията и настъпи истинска

10

Анонимен

преди 4 години

И откога така проблемът са потърпевшите(негласуващите), а не причинителите(ясно кои)?

9

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е един и е генерален. Средния българин се информира вестници и медии близки до властта и остава с впечатлението че се върви напред.Но всеки критично мислещ човек осъзнава, че това не е така. Вижда се с просто око

8

гост

преди 4 години

Нормалните у нас се считат за луди. Христо БотевПросто е било въпрос на време да се самоизбие анадол...

7

ХРАМА НА ОБРЕЧЕНИТЕ

преди 4 години

Проблема е от 500+ 80 г. генетична подмяна... нищо не е останало... и нищо вече няма смисъл..

6

Qwerty

преди 4 години

Както по-долу пише. Хората не са в Бг вече, само вижте колко хора са гласували в София и после ми разправяйте пак, че София била 2 млн.

5

Анонимен

преди 4 години

Отишъл да гласува и гласувал с хикс пред квадратчето "Не избирам никого", или се подписал, или гласувал с плътна точка. Задраскал за по-сигурно 2-***. Отишъл до секцията, но пуснал празна бюлетина. Написал число в квадратчето и го задраскал. Дописал си квадратче. Зачертал полето за печат. Твърди, че няма числа в бюлетината. Химикалът не пишел ... разписвал го на бюлетината.

4

Анонимен

преди 4 години

Гласуват предимно Роми, Умни сеяндури и такива като моята комшиика на която през седмица и обличат усмирителна риза. Да не би аз да отида да гласувам. И за кои да гласувам за Комунистката другарката по руски език или за кюстендилската сеянка. Аре стига бе да не би толкова да съм пропаднал.

3

Пенка

преди 4 години

"Грамотните негласуващи" НЕ са в България, как да гласуват? Като изгонихте грамотните в чужбина, кой точно очаквахте да гласува?

2

Анонимен

преди 4 години

На крива ракета, космоса и пречи.За това полагаме усилия да създадем неграмотно поколение. Тогава няма да има проблем.

1

Наблюдател

преди 4 години

Това да е проблемът.