27

Анонимен

преди 4 години

Промяната е една: окончателна забрана на руския тандем Бесепе-Депесе!

26

Мая Костинбродска

преди 4 години

Благодаря на всички сини комунисти за подкрепата !

25

Хан Крум

преди 4 години

Както се казва в народната песен - ...Надай се Калино... та така и бесепарите - надайте се да грешат екзитполовете. Мръсното Майче никога не може да спечели в София.

24

Анонимен

преди 4 години

Битият бит....

23

Анонимен

преди 4 години

Не са грешни, не са - който и друг да беше на мястото на мая, щеше да има шанс, но колкото и да искаме промяна, не можем да позволим на подобна личност да заеме кметския стол. Всички знаехме, че няма да стане! Не гласувах на втория тур, защото не гладувам за по-малкото зло, но в случая така или иначе то спечели.

22

Анонимен

преди 4 години

До ЕЛЕНАЕхаааааааа, че то по - голям мафиот от Винету има ли?

21

Пребройте пак, моля!

преди 4 години

Не вярвам аз на лъжите ужасни,всеж още гледам очите прекраснина Манолова, моята идолка стройна,живей и изрей, зора кметско-бойна!

20

Бау

преди 4 години

Разликата наистина е много малка. Дано няма изненади ...

19

Анонимен

преди 4 години

Закрийте я най-сетне тая партия - БСП.Антидържавна, антинародна, предатели до край.

18

Бойко Борисов

преди 4 години

Айде честито, диктатурата е в пълна сила. Вие не знаете ли, че руските хакери решават кой колко гласове получава. Дори и в селата с нула жители ГЕРБ води с поне сто бюлетини. Безсмислено е да гласуване, бюлетините ви ги ползвам вместо дърва за печката си в Банкя, понеже Фандъкова не дава да *** дърветата във Витоша и Люлин

17

АнонимеН

преди 4 години

НЕ МАЯ МАНОЛОВА Е ИЗГУБИЛА, А Е ИЗГУБИЛА БЪЛГАРИЯ АКО НЕ Я Е ИЗБРАЛА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ!!!НЯМА НИЩО ПО-ЛОШО ЗА ЕДИН ГРАД ОТ ТОВА КМЕТА ТИ ДА Е ОТ ГЕРБ !!!

16

41356

преди 4 години

До Мая губи якоГрешиш. Лидерските проблеми на Нинова тепърва започват. Втората кампания показа, че Нинова не си е взела правилната поука от евровота. явно е, че ще има новини...

15

77545

преди 4 години

Да де, ама не ми се връзва един Никола Вапцаров да йека... Когато става дума за София, нека по-внимателно избират говорителите на щабовете. Хайде, със здраве...

14

Шоу

преди 4 години

На фона на ниската активност и огромен брой недействителни бюлетини,ГЕРБ печели с 15% от гласовете на Софиянци,това победа ли е?

13

БСП е мъъртвец

преди 4 години

А за БСП-то защо нищо не пишете ? Отговорът е *** - за мъртъвците или хубаво или нищо... Та така и с БСП...

12

Мая Манолова

преди 4 години

Поемам си въздух, всичко е наред. Не съм получила инфаркт, всичко е перфектно. Розите са червени, лалетата червени, есенните листа и бюлетините ми също, ала явно София не е хамелеон, че да почервенее.

11

До12

преди 4 години

Вие изпълзяхте от бунището,деца на номенклатурчици преди1990.Повечето от вас бивши членове на БКП.И да се плескате със синя боя,аленото избива.Във вашата партия има повече бивши комунисти,отколкото в БСП.Боята се сменя,но мисленето не.

10

Анонимен

преди 4 години

Местният трольо лично е подал над 40 сигнала за нарушения в изборния процес, и жттук нататък има да ни залива с измишльотини стил Бабикян-Хаджигенов-МинеТов.

9

Мая губи яко

преди 4 години

В София Мая няма никакъв шанс. Майчето беше грозно употребена от БСП в местните избори и след голямата им загуба ще бъде захвърлена в забрава като по този начин хитрата ***(г-жа Лъжа) ще реши в своя полза лидерския си проблем в БСП ...

8

Анонимен

преди 4 години

Може би Манолова печели, но ще бъдат интересни резултатите в 24-те района!