13

Анонимен

преди 4 години

Много харесвам определението за мижитурка в уикиречник като човек с дребна душица, който се страхува да се изправи горд.

12

Анонимен

преди 4 години

Политиката, г-н Папазов е колективен "спорт". В "нормалните" държави отдвна са се ориентирали в това и избират партии, защото партиите имат политическа платформа и ресурс-експертен състав за да я приведат в действие."Една птичка пролет не прави" и носталгията на вашето поколение към "цветните революции" и пъстрите личности е в минало време.Иначе всички мижитурки, които са в законодателната власт, носят политическа отговорност за състояноето на държавата.

11

Анонимен

преди 4 години

избегаха индивидите, останаха само гнидите

10

муспи

преди 4 години

Спокойно българи, данданията - гласове, злоупотреба, ниска активност е типично еврейски тарикатлък, да се досетим че има избори, че се броят демек гласовете?! А е обикновено назначаване на посочените от "Много Горно Място". Термина е комунистически и 75 години не се поклаща.

9

Светозар

преди 4 години

А кой е " Тити Папазов ", че да казва кое, какво ?Някакъв авторитет ли е, учен, философ, велик политик и държавник ? Кой е тоя тип, че изобщо да го цитират и споменават ? Баскетболен треньор. И този тип ли ще поучава Българския народ и ще дава акъл на държавата ?

8

Бай Иван

преди 4 години

Тоя клоун гербаджийски, който превърна един от най-силните ни някога отборни спортове в посмешище, точно той да се изказва е повече от комично ;) !!!

7

Анонимен

преди 4 години

Тоя па, тя нацията не е у България отдавна!

6

По-скоро...

преди 4 години

...телевизионните титита са обида за нацията, ама нейсе ;)

5

Анонимен

преди 4 години

Ами направете да се гласува не само "за" ами и "против" и тогава стойте и гледайте каква избирателна активност ще има. В крайна сметка ако 70% от хората гласуват че не искат еди-си-коя партия в парламента - то тази партия не бива да бъде допусната. Истинска демокрация!

4

Анонимен

преди 4 години

Нормален Тити не ми се ходи да отбелязвам "не подкрепям никого", няма качествени политици. Никой няма да иска да изтърве качествен политик!

3

Анонимен

преди 4 години

Дали ще им светнат червената и синята лампа на Другарите Сеяндури дето се правят на управници. От 6 000 000 народ едва няколко стотин хиляди да гласуват това не им ли говори нещо. Това говори много лошо за всички които ламтят за пари и власт. Народа им показа Червен картон което във Футбола е знак че трябва да напуснат терена. А сеяндурите Власта. Така постъпват управниците в Белите държави. Но в Чер, ните нищо не се случва.

2

Анонимен

преди 4 години

И сега участват личности магарета. Какви личности иска. Има мажоритарни избори за кмет. Тези искат да се забранят партиите, да се въведе фашистки режим, както е било от 1934 до 1944 година.

1

Анонимен

преди 4 години

"В местния вот трябвало да участват личности, а не партии"Еееее! Бочко не мое се разцепи, да се кандидатира навсякъде!