106

Анонимен

преди 4 години

Да сме честни, искахме да свалим Герб, но заложихме на една куха блондинка да смени друга. Умно ли беше или само прах в очите на слепите

105

Анонимен

преди 4 години

Бойко ще управлява повече от Тодор Живков бе, може да стигне 50 години.

104

Анонимен

преди 4 години

Няма опозиция, белег на диктатурата.

103

Анонимен

преди 4 години

Трябва да прибера родителите си при мен в чужбина. Стига съм наливал пари в парното тока водата и храната на Фандъкова. От 15 години пращам на родителите си пари за да оцеляват В същото време с хиляди евро и пълня гушата на такива като фандъкова. Ай Сиктир бе аз ли съм най големия балък. Още утре им пращам на родителите ми самолетни билети и ги махам от територията на Мутрите.

102

реалист

преди 4 години

Само да добавя, че изборите минаха, който гласувал, гласувал, който спал, ще продължи да спи. Сега е време да се избира Гешев, и за това може да продължите да спите и да си харесвате Мутрата и шайките, които ще определят бъдещето ви и бъдещето на вашите деца. Няма как заспалия да осъзнава, че спи, ако не се събуди. Много не осъзнават, че са ги е налегнал дълбок ГЕРБерски сън, но дано не е късно като се събудят.

101

БСП

преди 4 години

От утре заплатите в Русе и Плевен стават 2500 лв. Минимална!! Бензина става 0.75 лв.

100

КерванаДалечЩеСтигне

преди 4 години

Важното е, че няма протестен вот срещу ГЕРБ! Ако имаше народа щеше да гласува масово.. и срещу управляващите! Няма и намек за това, народа изглежда доволен! България продължава позитивното си развитие, неспъвана от червени прътове!!!

99

Анонимен

преди 4 години

Диктатурата на пролетарките и пролетарите от ГЕРБ продължава.

98

Анонимен

преди 4 години

Всички си заслужавате съдбата. Демек, не заслужавате нищо а само мръсотия и мизерия.

97

Спас

преди 4 години

Продавам прясно зеле. За количества отстъпка

96

Анонимен

преди 4 години

До Хаха Когато не ти остава друго да кажеш, а пък мноооого искаш да кажеш нещо

95

Ганьо прай избори

преди 4 години

Ударихме ново дъно с тази избирателна активност. Да не можем да стигнем 50% активност за местни избори - най-важните избори за хората. Кметове с под 20% подкрепа от съгражданите си - честито! А дали ще има "фъндък" за ММ не ме интересува толкова. Искам да знам дали ще се пропука властовия монопол на Шайката. До тук 4 обласни центъра са заявили промяна на модела. Да видим дали ще има още,

94

Василев

преди 4 години

Наздраве приятели

93

Соросоид

преди 4 години

Съвсем ясно, че мафията управлява България.Само като пример как може международния престъпник Портних да печели във Варна безапелационно и разбирате кой гласува, кой брои и какво ще става в България.

92

Испански език

преди 4 години

Учете испански и бягайте в Испания!

91

Анонимен

преди 4 години

До реалистИ кой е вашият кмет? Ако е от БСП - честито! Заменихте коня за кокошка, тоест не сте си научили урока. А ако не е - пак честито! Дано този когото сте избрали оправдае вашето доверие. И дано докаже че в тази държава наистина има истинска алтернатива. Но да видим.

90

Bad Company

преди 4 години

Наздраве!

89

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Честито Софиянци. Само Герб

88

Анонимен

преди 4 години

БРАВО ЧЕСТИТО НА СОФИЯНЦИ !!! Тази столица ще продължи да е все така безлична, ***, с дупки по пътищата и все по отдаличаваща се от истинските столици. От утре ще започнат ремонтите, на ремонта, на предния ремонт на ремонта. Нямаме държава тя се изгуби в мафията БКП,БСП,ГЕРБ, София изглежда като гето на голям Европейски град, унищожени села, земеделие, животновъдство. И ако от мафията ГЕРБ смятат че са спечелили това е пирова победа.

87

БРАВО РУСЕ !

преди 4 години

Някога цивилизацията в България е влизала през Русе ...