26

Анонимен

преди 4 години

Мутрата и бандата му крадци победиха, нищо той и живков така седя 30г, рано или късно ще изгрее слънце и над България.

25

Анонимен

преди 4 години

Обществото ни е болно вече от почти 10 г. Налегнал го е Герберизъм и Бойкофилизъм уви! Радостното е.Че ГЕРБ е пробит чувал вече.И избиртелите им.Ще имат време да се излекуват от болестта си до Парламентарните избори! Поздравления за всички кметове които не са от ГЕРБ!!!

24

Dickнелия Нинова

преди 4 години

Категорична победа за БСП в село Зелени гьол! За нашия кандидат са гласували двама от гласоподавателите, а за ГЕРБ само един.Категорична, смазваща победа за БСП с 66,67 срещу 33,33%!Победа!

23

Анонимен

преди 4 години

Напълно логичен избор... Браво на ГЕРБ!

22

Анонимен

преди 4 години

За всички претендиращи, че Герб купил римски гласове, за вас имам въпрос - Защо дори някога вярната и вечно гласуващи за вас ромска общност ви обърна гръб и отиде при други?

21

Поука !

преди 4 години

Докато БСП не се научат, че само с манипулации, демагогия и празни приказки не става, все ще губят изборите !

20

Един

преди 4 години

Следя изборите в София вече около 20 години. Винаги гласуват 400 - 450 000 човека и 700 000 стоят отстрани и не гласуват. Фандъкова получава около 240, а Манолова около 200 хил гласа. И двете вдихнаха резултата си от първия тур с около 80 хил гласа.

19

Анонимен

преди 4 години

Игнорирам поредната порция простотии на коментиращите и просто казвам: понякога старото не е нужно да бъде ааменяно , като се има предвид каква е алтернативата. Манолова... не знам как би могла да вдъхне доверие жена която веднъж вече се е провалила. Плюс това БСП - то я прибра. Поредната недоволница. Единствено подкрепата на мразилниците й осигури някакъв вот. Удивително колко недалновидно в последно време БСП - то избира водачите си. Да не би да са оглупели? май да.

18

Василев

преди 4 години

Ураааааааааааа.... Само Герб!

17

Хехе

преди 4 години

Е може ли 6,4% да идат и да чекнат, че не подкрепят никой. И да си бяха останали за гъби-пак същото :-)

16

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 4 години

Стига с глупостите че българина искал промяна, ако е искал промяна 4 поредни парламентарни избори нямаше да си избира доказана мутра от СИК и ИПОН. Българина не иска промяна той иска замяна. Българина е в топ 3 на ЕС по частна собственост. В топ 3 и на почиващи туристи извън собствената си страна. В топ 3 и на пушачите в ЕС. Всичко това го има в статистиката на евростат. Стига с глупостите че българина бил беден, като е беден защо ходи на работа с колата си а не като западняк с колело и метро.

15

Ха ха!!!

преди 4 години

сега всички общинари и калинки - които гласуваха под строй (а и с родата) за Данчето трябва да поискат увеличение на заплатите! И ще го получат (дори и да не си го поискат) повярвайте ми (а и следете новините). И кой ще плати увеличението - тези които гласуваха против или не гласуваха. Такъв е живота!

14

Иван

преди 4 години

Нека хората, от ГЕРБ, да не бързат да се радват, това са предварителните, резултати.

13

конгречулейшън

преди 4 години

ЗДРАВЕЙТЕ, ДЕСНИ ! Няма да мръзнете през зимата по протести- допринесохте за хегемонизирането на ГЕРБ, значи всички политики негови приемате, следователно постигнахте желаното - София да не е червена. Но...тя ще си остане ***, разкопана е неприятна , както до този ден !

12

Пич

преди 4 години

Гледай ти, колко е тихо на този форум. Няма ги дежурните червени драскачи. Пичове, забелязвате ли колко е празно, все едно сме в София по празниците :) Давате ли си сметка колко платени драскачи има в действителност? В момента просто няма смисъл да им се плаща, резултатите са ясни, и гледайте колко е спокойно и тихо. Който се съмнява, че има легиони от платени червени драскачи, нека да си помисли пак ...

11

Анонимен

преди 4 години

А в отделните териториални общини на столицата?В "Средец" тъмносините тръшнаха ли ГЕРБерите?

10

Браво

преди 4 години

Нека ви. Тва заслужавате. Да си я ползвате със здраве.Жалми е за свестните хора. Няма да се предадемобяче.Ще ви мачкаме тепърва.

9

Анонимен

преди 4 години

Мафията победи днес. Честито на печелившите.

8

До 10 Анонимен

преди 4 години

Бе що така се получава тогава? Да не би пък само ти и 20-ина процента като тебе да са бедни и да са в тъмната дупка, а?А останалите 80% май отдавна работят, печелят, ходят на море в Гърция...

7

Десен

преди 4 години

Сестра Галева не можа да победи дори с патерицата на тия т.нар. десни избиратели, които щяха да наказват ГЕРБ и са пуснали за нея. Скъпи градски, десни избиратели, скъпи мислители и комбинатори. Вие винаги много мислите и преценявате, на тези избори за малко да си вкарате отвратителен автогол. За разлика от вас в ляво се гласува твърдо и без много акъл, и за това с много по-малко симпатизанти винаги са с много добри резултати. За щастие тази лудост не обхвана всички и все пак има едни 8% разлика