21

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да е зле положението, ще стане пъти по-зле ако Коцето Копейката беше яхнало властта.

20

Варненец

преди 4 години

Има тук тъпани дето са се изказали че никой нищо не бил направил а тоя нароман бил направил нещо.Драги ми заслепен БЪЛГАРИНО.Този е изпълнителното джудже на мутри и на тиквата това което му кажат това прави.Има един господин които е написал 120 милиона и имали други като него да мислят и за това колко и откъде идват тези пари.Как така стана че изведнъж нашия град стана толкова богат и хвърля пари на вятъра за 4 киломтрово трасе коет днес блокирва много повече булевардите Владислав и Сливница.Но когато просна народ започне да хвали то бягаите далеко идва МОР

19

Варненец

преди 4 години

По време на Портних се отпуши Варна. Булевард Левски ще остане в сърцата на Варненци. Аз никога не бих гласувал за *** като Костадинов който поставя под въпрос целесъобразността на тази пътна артерия.

18

През шпионката

преди 4 години

Най ми жал за Варна...едно време беше най-културния и чист град. А сега се разпада заради този украински евреин и полу-руснак с френски на ниво първи клас.

17

Анонимен

преди 4 години

Това което Потника направи за мандата си е уникално. Никога не съм предполагал, че някой от дебелогъзите ще погледне и кварталните улици. Ония толуп и пиянка Кирил Йорданов за 2 мандата нищо не бутна, а само лапаше! Евала Потник!

16

Марко

преди 4 години

Как се сменят нещата , 90 - те години ми сервираше в стария град , сега кмет на Пловдив , бяха времена и бакшиши му оставях , ръка целуваше

15

AAAAA

преди 4 години

Щом се радват на големите общини голямо пране на пари ще има.Беден народ.

14

Бау

преди 4 години

Народа пак гласува за партия, не за човек ... Типично ... Гласуват против ГЕРБ пък каквото ще да става...

13

Патриот

преди 4 години

селяните и хрантутниците обрекоха България!Гласувах против Граб с чувство на добре изпълнен патриотичен дълг,чист съм пред себе си и Бог!

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1СЛАВА НА партия герб!!! ВЕЧНА СЛАВА НА ДРУГАРЯ БОЙКО БОРИСОВ!!!ДА ЖИВЕЙ!!! СЛАВА!!! СЛАВА!!! СЛАВА!!!

11

Бау

преди 4 години

До шматка Двама кандидати са само ... Мисли ...

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9 Познах, не са в твоите :) Ако бяха в твоите, там щяха да бъдат 100те молиона !

9

шматка

преди 4 години

До 8Какъв Мултигруп.Ти в кои години живееш.Ясно беше че ККостадинов нямаше да спечели но факта че събра над 30% е чудо.Другия път ще е той.Малко ми е загадка как така предната неделя Портних не стигна 50%а сега надхвърли 60.Откъде дойдоха тези гласове

8

АТАКИСТ

преди 4 години

Само да запитам тоя Портниха: Брачед, как така не можехте да събаряте ромските къщи в Максуда преди време, а като се наложи да правите тоя нов проект който свързва Левски с езерото ги изринахте всички които се намираха на бъдещото трасе?И защо оставихте, брачед другите съборетини на ромите на 20 метра от булеварда? Щото не пречат на булеварда, а иначе и тях щяхте да съборите без проблем, но ако няма булевард нека си стоят незаконно викаш? Брачед, за разстрел сте и ти и шефа ти!

7

Анонимен

преди 4 години

За 4 километра от топлата вода до Хеи-то Портниха пръсна 120 милиона. Специалисти казват че всичко това с кръговите му , с мостовете му струва най- много 100 милиона. Познайте в кой джоб са отишли другите 20 милиона.

6

Портних

преди 4 години

Следващата ми задача ще е да направя квадратно кръстовище с формата на трапец.

5

Анонимен

преди 4 години

Поредна загуба Оставка на Корнелия ? Или тя смята че пак са спечелили изборите

4

Анонимен

преди 4 години

"Комунистите пак не можаха да се наредят на трапезата. Пак цялата карта на България е синя."Картата е лилава. Такъв цвят се получава когато към червеното добавиш синьо и наречеш резултата "демократ".

3

Анонимен

преди 4 години

Кацнал Портних на летището и хванал някакъв бакшиш:- Много бързам, за 10 мин. трябва да съм в общината, ако стигнем, плащам тройно!- Добре, но имам едно условие,трябва да ти вържа очите.- ОК, давай, че няма време!Спират пред общината за 7 мин.- Ко напрай, бе човек, откъде мина?- Ти луд ли си да ти кажа, и там да разкопаеш!

2

до Ха ха!!!

преди 4 години

До Анонимен 2 - "Синя" като цвета на членската книжка на ББ! Както и на ЙФ и ЦЦ, да не продължавам...-------------ааа продължавай, продължавай, тази вечер ви е простено.