17

НЯКОЙ СИ

преди 4 години

***, гладен и беден народ най лесно се управлява.

16

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ Е С ДОКАЗАНО НАЙ-ГЛУПАВОТО НАСЕЛЕНИЕ В ЕС ЩОМ ПРЕИЗБРА ОТНОВО БОРИСОВ!

15

Анонимен

преди 4 години

На миналите избори мизата стигна 200 лв на глас. На балотажа нямаше наплив на гласуващи защото намалиха мизата. Без пари и мама на тате не дава. Демокрация по Мутренски кво да праиш.

14

Анонимен

преди 4 години

В Несебър в средата на 90-те на едни избори ,БСП-то раздаваше тенекии със сирене,пити с кашкавал и цели каси с ,,кучешка радост''.Като ги чух да си говорят несебърлии,направо онемях.Та само моята заплата в завода не стигаше за пита с кашкавал.В нашето село даваха по 20лв. ама после народа като спря да гласува,и останаха гласоподавателите само от ,,електората'',мизата се вдигна до 40-50-60 лева.но ако се напечеше много на последните даваха по 80-100 лева.БСП пари не е жалило никога за гешефти.

13

гладен

преди 4 години

Пред нашата секция никой не раздаваше кебапчета да въргаме за Манолова. то бива бива ама такова безобразие не е било. От както има избори, има ли кандидат на БСП винаги има хапване на далавера.

12

Sichtpunkt

преди 4 години

"На всеки 20 човека само трима ще са гласували за него !Това представителна и легитимна власт ли е ?!"Като сте недоволни, защо не призовахте вашите хора да гласуват и щяхте да си изберете ваш си, легитимни кметове. Какво са виновни хората гласували за този кмет? ПРЕДИ ДА ТРИЕШ БРОЙ ДО ДЕСЕТ!

11

Анонимен

преди 4 години

Хитър е българинът,вече не се връзва на пари които нямат покритие,нито долари,нито евро.Вече си продава гласът само за валута която инфлация нея хваща.Или за биткойн,или за кебапче.Кебапчето инфлация не го хваща,това конвертируема единица в целият свят.Плюс това когато се работи в ,,кебапчета'',доказуемоста за корупция е нулева,докато при биткойна е диказуемо в съдът.Затова българското кебапче е най-стабилната валута в целият свят.

10

Анонимен

преди 4 години

Гледайте на снимката кюфтетата..разпадат се понеже са от соя и оцветители. Да бяха като при бай Тошо вкусни и от истинска кайма -да си продадеш гласа- заслужава си, но тук си продаваш гласа за пълна отрова във вид на кюфте.

9

Анонимен

преди 4 години

Други медии обявиха вече екзит-полове нашите се пътнат като магаре на баир!

8

Енчо Пенчев

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!И колко да гласуват - тези, чиито кандидат е отпаднал на 1ви тур няма за кого да гласуваме. Да се опрвавят на Данка и Миланка избирателите, аз вече съм гласувал - моя човек не го искате, ами избирайте си м/у останалите двама, на мен ми е все тая щото не искам за нито един от тях да гласувам - капиШ??

7

Анонимен

преди 4 години

Българина си продаде гласа за едно кебапче

6

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

В големи градове като Пловдив и Варна са гласували едва 1/3 от имащите право на глас. От тях половината за бъдещия кмет.Сиреч бъдещият кмет на Варна и на Пловдив ще управлява с гласовете само на 15% от имащите право на глас.На всеки 20 човека само трима ще са гласували за него !Това представителна и легитимна власт ли е ?!А, кой ще бъде кмет на останалите 17 граждани на тези градове ?Демокрацията е калпава система и неподходяща за България. Факт !

5

Анонимен

преди 4 години

Демократично е.

4

Анонимен

преди 4 години

Само за кебапчета и купуване на гласове във Видин, Гърмен, плевенски села и пр., пишете, ама за големите населени места мълчите. За корпоративния вот бегло загатвате, но никой не смее да рови там, защото се знае кого подкрепя този корпоративен вот. Много избирателно проявявате критичност. Слабите ритате. Законите не важат за големите.

3

Анонимен

преди 4 години

До 8 математиката май не ти върви много. 38 + 52 не е равно на сто

2

Анонимен

преди 4 години

За тая държава няма надежда.

1

Гласоподавател

преди 4 години

Фандъчката (52%) утепа Мая Костинбродската (38%)