9

98469

преди 4 години

До АнонименЗапознай се с биографията на Радев и ще установиш,че Радев е сврзан с НАТО и САЩ. дай си сметка, че в наши дни е немислимо новите ни съюзници да допуснат човек на Кремъл да стане президнет. Разсъждавай, ако ти е възможно, разбира се. Може да изпитваш анитпатия към Радев, но не я свързвай с антипатията си към Путин. Това е двуизмерно мислене.

8

Анонимен

преди 4 години

8, ДА ПРЕДЛОЖЕНА, НО ИЗБРАНА ОТ БГ ПАРЛАМЕНТ.

7

до 8

преди 4 години

Изобщо не лъжа, Стефка Стоева е номинирана за шеф на ЦИК от ГЕРБ. В 21-ви век тази информация може да се провери лесно. Стига да не те е страх да се увериш в истината.

6

Анонимен

преди 4 години

И какво ще обясняват ЦИК на Радев? Шефката ни назначена от ГЕРБ ни изпрати да ви кажем, че изборите са честни?

5

Анонимен

преди 4 години

Председателят на ЦИК Стефка Стоева беше издигната за поста от ГЕРБ. Всичко е точно. Демокрация в най-чиста форма.

4

Член на сек.комисия

преди 4 години

Изборните резултати се фалшифицират не в изборните бюра,а в самата ЦИК под личния диктат на Триумвирата /Б.Б , С.Ц.и Д.П./Крайно време е в страната ни да се ВЪРНАТ международнитенаблюдатели /като в Африка/, за да се възстанови отчасти . . .Правдата !

3

Анонимен

преди 4 години

"На срещата ЦИК ще изложи своето становище и направения от комисията анализ на проведените избори", каза той, цитиран от БТА."Нека да позная, становището а ЦИК ще гласи: поредните честни избори, всичко премина без фалшификации, ние сме по-чисти от Майка Тереза.

2

Анонимен

преди 4 години

ЦИК са васали на ГЕРБ и съучастници във фалшифицирането на изборите.

1

Анонимен

преди 4 години

Тоя па от къде се взе ?!