11

Анонимен

преди 4 години

А! Що така се получи? Нали американските им приятелчета занесоха демокрация там?

10

Тео

преди 4 години

Ама как така бе! Той е хубав, демократичен! Надявам се рано или късно да им втъкне на тия държави, че им трябва един сатрап като Крал Салман или Разман Кадиров или Саддам Хюсеин. Иначе оправия няма с тях! Само чатала на врата, защото иначе ей това става!

9

Анонимен

преди 4 години

Ко стана с тая демокрация, дето я донесоха американските самолетоносачи? Нали обесиха "сатрапа" и "кръволока" ? Нали народа ги посрещаше с хляб и сол и им викаше "освободители"?! Нали унищожиха "хмическото оръжие" на Садам (дето така и не го откриха?!Ама, тия, там поне се усетиха и почнаха да искат свобода, защото видяха какво носи "демокрацията". А ние си купуваме 5 дърти самолета на цената на 20. И не стига че гиу платихме авансово, ами не се знае кога ще построят завода, дето ще ги правят.

8

до кога

преди 4 години

И там хората се събудиха от кошмара американска демокрация и видяха че са ограбени и разорени!А ни я още спим сладко а те ни.....е...!

7

Анонимен

преди 4 години

Искат падане на проамериканския режим, който взема безплатно петрола им.Пак ще изберат демократично някой военен диктатор, който да върне петрола на иракчаните.

6

Русия

преди 4 години

Беснити-тесни-десни одят ли у демократичен Ирак на почивки? Нали там ФАЩ въведе ред с убийството на 1 млн деца?

5

факг

преди 4 години

До АнонименКогато сащ спрат да ги пазят и подкрепят.....

4

Анонимен

преди 4 години

А във България кога ще падне режима на диктатора Борисов, какво още чакаме ние ? Вижда се че по честен и мирен начин няма да стане всичко е купено и манипулирано.

3

Смърт на евреите

преди 4 години

Ясно, на САЩ и исрел не ги слуша правителството на Ирак и веднага ги изкарват режим!

2

Анонимен

преди 4 години

А ТУКА КОГА?Като цъфнат налъмите, кога? Ти у ред ли си? Как може да сравняваш Ирак с просперираща България. Отвори си комбалите защо са ти дадени, само порно да гледаш?

1

Анонимен

преди 4 години

А ТУКА КОГА?