89

Анонимен

преди 4 години

ще е голям срам, ако комунистите спечелят в София

88

Анонимен

преди 4 години

Гербаджийската шайка спечели евроизборите със 7,5 процента от имащите право на глас. Ха познайте какви по етнос са преобладаващо тези избиратели.Размърдайте си задните части и гласувайте събудете познатите си безхоберници и им кажете да гласуват.

87

Анонимен

преди 4 години

Не се оставяйте да ви манупилират , че битката е сама за областен кмет - между БКП - Герб и БКП - БСП. Проумейте, че имате възможност да гласувате и за регионални кметове на ДБ. Почти навсякъде има на балотаж кандидати за регионални кметове на ДБ, в Лозенец разликите са ужасон малки, също и в ИЗгрев. ИЗлезте и гласувайте

86

Анонимен

преди 4 години

Не гледайте екзитполовете. Само ви заблуждават, че битката е изгубена и ви отказват да гласувате. Излезте и гласувайте защото сега е по - важно от всякога да сте активни.

85

Анонимен

преди 4 години

Русе, БЛагоевград и Плевен - Герб пада. В Перник и Ловеч се водят кървави битки, не е ясна и работата в Ямбол, а почти във всеки град има между 4 и 5 процента които са гласували срещу всички- потенциални избиратели на някой като СлавиГерб печели категорично само в трите големи града - София, Пловдив, Варна, а на първи тур - и Бургас, но определено има отспъпление. Над 100 000 души загуба за Фандъкова.

84

Анонимен

преди 4 години

не се оставайте да ви манипулират. Дори да не харесвате Манолова, битката не е само за кмет. в 17 региона от общо 20 ДБ има човек на балотаж/Изгрев и само в Банкя и Кремиковци, Герб печели от раз, като за Банкя беше ясно. Регионалните кметове са много важни те, разпределят ресурсите. излезте и гласувайте за регионални кметове на ДБ.

83

Анонимен

преди 4 години

Подлогата да свърши в онкология с цялата рода. Да изхарчи краденото за химиотерапия и накрая сама да се метне отвисоко.

82

Манипулиране до дупк

преди 4 години

Тая крадлива *** какво иска да каже - да не се губи време и с избори, за да не им прекъсваме кражбите...Гробарите така са се самозабравили и изгубили връзка с реалността, че вече не знаят и какво говорят - пример е и тиквата. За сметка на това вярват, че лъжат доста умело...

81

Гражданин

преди 4 години

Аз вече гласувах за ПРОМЯНА към по-добро. Направете го и вие. Сега е моментът да променим нещата, писна ми от тези, дето вече повече от 10 години са на власт, а все друг им е виновен.

80

Анонимен

преди 4 години

Тука в драгалевци чувам хората да си говорят че строи къща, едва ли ще остане в Манастирски Ливади с тия блокове един до друг като в хонг конг....квартал без тротоари и наакан отвсякъде от домашните кучета

79

Тодор Живков

преди 4 години

До Човек 85. Но едната си я знаем 10 години, че нищо положително няма да се случи, а другата ще бъде корегирана от общинския съвет, а и ще има шанс да стане истинска опозиция на безобразията на Борисов

78

Анонимен

преди 4 години

До русофила 78, но зад Фандъкова знаем коя престъна група стои. Начело с Бойко Борисов, нали така. Очевидно, че Фандъкова няма време за губене да краде, да прави ремонти около 6 пъти по-скъпи и некачествени. Знаем си хората

77

Софиянец

преди 4 години

Не гледайте екзитполовете, манипулират ги, опитват се да ви откажат да гласувате. Излизайте съграждани, гласувайте, сега са решителните часове! Вижте Благоевград, Плевен, Русе - там промяната започва от днес, браво на тях!

76

Човек

преди 4 години

Ужас избор между Фандъкова и Манолова!Еднакво апатични, подкупни и безлични.Продажни, голословни и нагли.Затова е ниска избирателната активност. Сигурно 50 % от гласувалите ще са роми, нали всички се грижат за тях.

75

Анонимен

преди 4 години

Госпожо Фандъкова.И без партията ви и без Борисов и вас.България пак ще я има И София ще продължи да се развива! -:) Така че няма да е "страшно" че ще загубите!

74

българин

преди 4 години

То и ти самата си беше "експеримент" на 1 вите избори.Но се задържа защото СЛУШКАШ майката партия! Нали? Е готови сме да рискуваме! Вече гласувах ПРОТИВ ТЕБ И Майката ти "партия"! Успех Мая!-:)

73

тя

преди 4 години

Най- голям експеримент беше ти, дошла от дълбоката провинция !

72

Анонимен

преди 4 години

До Провинциалист*** = роми само че започващо с ци...

71

Провинциалист

преди 4 години

Зачетох доста от коментарите по-долу и виждам, че почти всички са за промяна на статуквото. Ами, в такъв случай излизайте и гласувайте!Хайде, софиянци, във вас ни е надеждата да се сложи началото на края на този тоталитарен режим.В провинцията това е трудно - *** са много, общинските администрации раздути и купените им гласове решават всичко. Заедно с пасивността на примитивната част на населението...

70

Анонимен

преди 4 години

Е убаво де, ми що праи 10 годин мари? 10 годин и сегиш изведнъж се сети да се побараш!