11

ССС

преди 4 години

Гърците не охраняват границите си и наводниха ЕС с незаконни емигранти !!! Гърция е троянският кон на ЕС , който внася талибани идете в Солун и вижте!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Пословичното гръцка алчност се определя като "лакомо дупе кръв с...ре". Нали сте привилегировани от ЕС във всяко отношение, външният ви дълг надхвърля 400 милиарда, и искате още - до базкрай. Халал да са ви милиалдите, халал да са ви и гнидите - какво ги местите насам-натам, като решението е просто - НЕ протести, смучете ЕС по-малко и ще имате и по-малко *** в гащите. Ама пуста лакомия...

9

Анонимен

преди 4 години

Досега не съм чул мигрант да се е трогнал от нещо и да си е тръгнал по своя воля. Това не са индивиди, които разбират от човешка дума. Мини и картечници по границата с много патрони.Другото са словесни алабалистики за наивници.

8

Анонимен

преди 4 години

мигранти, а....

7

Анонимен

преди 4 години

Мариела , положението е ужасно от години ... Скоро ще стане невъзможно !

6

европеец

преди 4 години

До МариелаИ в Европа продължават да се плодят, минимум по 4 парчета раждат.

5

шматка

преди 4 години

Макрон нали каза че предпочита такива.Пращайте ги при него

4

АнонимеН

преди 4 години

ГЪРЦИТЕ ДА НЕ ПРОТЕСТИРАТ , ЧЕ СИРИЙЦИТЕ СА С ПО СВЕТЪЛ ЦВЯТ НА КОЖАТА ОТ ТЯХ! :D

3

Циник

преди 4 години

Докато на власт в Европа са Меркел и Макарон... Нашествениците ще прииждат на тумби.Лежанците са привлечени от перспективата - други да работят за тях!

2

Анонимен

преди 4 години

Браво на гърците! Задружни са.А ние ще си траем и нищо. Ако днес свалят Фандъкова от власт.Имат евала от мен! Събуждат се демек вече

1

Мариела

преди 4 години

Трябва веднага да се затворят всички граници на ЕС. Това не са мигранти а безброй скакалци. Наплодили се там да ги отглеждат в Европа. Положението от икономическа гледна точка ще стане ужасно ако не ги спрат и да ги връщат там откъдето са.