54

баба мара

преди 4 години

това означава ислям джамии имами завършили там а нема нужда да си стоят тами да не се занимават с балканите

53

На всеки километър

преди 4 години

Време е за Народен Съд и да си вземем България обратно.

52

Анонимен

преди 4 години

Голям глад на арабите към българска земеделска земя. Явно ни се готви нещо.

51

Анонимен

преди 4 години

Като българите не ползват земята, така ще е. Имаме земя, имаме хора, имаме даже и желание, ама нещо куца...

50

Анонимен

преди 4 години

До бг цензираСтана, че Китай не е партньор на САЩ, обаче Китай в момента е зает да изкупува и поробва с дългове всеки, който не е...ОАЕ - първа дръжка :)

49

И.Б.

преди 4 години

Ужасяваща новина, ако е вярна. Противоконституционен акт. Да не се допуска!

48

Анонимен

преди 4 години

Продажниците ще продадат България на тоталитарна държава. Готови са.

47

Мордохаи Шалом

преди 4 години

Дубай не е отделна държава , а е едно от 8-те ЕМИРСТВА във ОАЕ = Обединени АрабианЕмиратес .Столицата им е друг град-емирство от 8-те на брой :: Абу Даби .Арабите са Кръвни братовчеди на нас Евреите . И ние ги обичаме всичките .

46

Анонимен

преди 4 години

време е за простест да свалим гербаджиската бандитска върхушка.

45

13

преди 4 години

Много хубава новина. Идват инвеститори. Ето кой ще ни купи апартаментите и ще ни отърве. Сигурно ще настанят араби, но какво ни интересува. Ние ще сме далече зад граница. Новината е много позитивна за всички които продават и бягат от Територията. Дори е сред най-добрите новини в годината. Нека държавата съдейства на арабите и облекчи правата на собственост и бюрократичните спънки, че да изпълним по-бързо плана и тук да няма българи вече. Твърдо за сме.

44

Анонимен

преди 4 години

Мислите ли че някой ще ви обърне внимание колкото и да си блъскате клавиатюрите. Докато не излезнете и не изчистите боклу, ка в парламата ще ви продадат и вас барабар с въшките ви. Демокрацията за да я има трябва хора които да протестират и да чистят боклу, ка това е демокрация иначе се превръща в Тоталитаризъм.

43

Анонимен

преди 4 години

Вече и земята ли започнаха да ни разпродават бе? Скоро ще продават и хората в робство за по пет лева.

42

Анонимен

преди 4 години

Е това е *** продаде земята Българска. Всички от ГЕРБ са продажници

41

11111

преди 4 години

Защо Б.Б. не си купи земя в Дубай или ОАЕ - ЗАЩОТО НЕ СЕ ПРОДАВА..ПРОДАЖБАТА НА ЗЕМЯ Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.СРАМ СРАМ...

40

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам, тези които пишете коментари, толкова ли сте глупави, или ви плащат да сте ***?Нима не помните, кой често ходи на държавни посещения в близкия изток и кой друг живее там??? ОАЕ, ще станат новата Австрия за България :)

39

Анонимен

преди 4 години

Земя може да се притежава само ако се обработва. А това става с работливи ЧАСТНИ земеделци. Земя с ракети, калашници, пали е до известно време. Българската земя е видяла много. От Османската империя, който не са я обработвали, после насилствена Колективизация /1944-1989колхозине ТКЗС/.Северозапада се пробужда. Руско, ориенталско влияние не търпи.

38

АнонимеН

преди 4 години

БОРИСОВ ВЕЧЕ ПРОДАДЕ ТРЪБАТА НА АРАБИТЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ТЕ ОТ НЕЯ А НА НЕГО МУ ПРЕВЕДОХА 10% ОТ СТОЙНОСТТА НА ПРОЕКТА ЗА ДА ОДОБРИ СДЕЛКАТА!!!СТИГА ДА МУ СЕ ПЛАТИ ВСИЧКАТА ЗЕМЯ ЩЕ Я ПРОДАДЕ НА АРАБИТЕ !!!

37

бг цензура

преди 4 години

Ко стана с китайските милиардери дето изкаха да купят северозападнала българия от разни софийски рубладжикопейкаджиичета дебеломазни , за едно псевдо бизнесменче питам киро гелосания ортак на бойко *** ..... *** ти кремлиските *** ти *** ...

36

бай ганю

преди 4 години

след като нямаме нужното за да привлечем качественни инвеститори от запад ще се поддадем на не толкова качественни от изток

35

Анонимен

преди 4 години

Българската земя не се продава