5

Анонимен

преди 4 години

Това да потвърждаваш банкови транзакции с гласова команда е най-голямата глупост. Хора които ползват такава услуга заслужават да им откраднат парите.

4

Анонимен

преди 4 години

Всички измамници са добре запознати със законите и вратичките през тях и ги ползват много умело.Ако имаше данъчна полиция да разследва с какви пари са придобити тези имоти щяха да си помислят доста преди да мамят. Но няма. А през това време измамниците си веят байряка.

3

Запознат

преди 4 години

Не ги ловят, защото измамниците не ползват баки. Всичко се обръща в имоти, злато и коли.Дворовете на имотите им са пълни със заровени пари и злато, откраднати от възрастни българи. Когато ги хванат лежат в затвора на твоя издръжка вместо да им конфискуват откраднатите пари и ценни предмети. Излизат от панделата, а откраднатите пари остават у тях.Като не знаеш, не пиши глупости.

2

Бахмааму!

преди 4 години

И да мълчим като риби ли бе?! С банките си имаме други начини за удостоверяване самоличността. На ден ми звънят по сто непозанати, обикновено за да ми дадат парите си. "Не" ли да им казвам?

1

хахахаха

преди 4 години

Хахаха сетих се за един епизод на "The Simpson's" някаква известна личност си вдига телефона: -Дали бих казал , че книгата на Марч Симпън е най-добрата, която съм чел от години!? Разбира се че няма да го кажа!... Ама как вече съм го казал , Не! Това е невъзможно.... Ало,ало? И така събраха положителни мнения за промоцията на новата книга.