9

Анонимен

преди 4 години

Ами той Борис Джонсън както е тръгнал да събира избиратели с намаляне на данъците и отказ от твърд Брекзит след месец като види че нещата не вървят ще обяви че се отказва изобщо от Брекзита.

8

Монархист

преди 4 години

до 3,да, много са, включително Холандия, Дания, Белгия, Швеция, Норвегия и Япония, има и други. Фактически измежду най-богатите държави малко не са монархии. Но по-важното е, че имаме хилядолетна история с Велики Царе, а сега се примиряваме с положение, което ни беше наложено. Нужно е да се върнем към корените си.

7

Анонимен

преди 4 години

На практика референдума за изход от ЕС се превърна в ликвидация на Обединеното кралство. На негово място ще се появят няколко малки държавички 3 или 4-ри на брой.

6

Анонимен

преди 4 години

Държавата им се разпада на съставните си части, но английските мириносови овце предвождани от Борис Джонсън продължават да се Брекзитват. Накрая Брекзит ще стане един голям преБъзик.

5

Анонимен

преди 4 години

Предизборни трикове. Гледа, че на 12 декември ще им бият шута, както става след като се поолеят с 2-3 мандата. Преди тях нали бяха лейбъристите и на тях им биха шута преди десетина години.

4

Отвратен

преди 4 години

Най-после му лъсна......и на Борката. Каква е тая тъпотия със задължителната сделка? Ами ако ЕС не съгласни за добра сделка за британия, ко прайм? Предричам че партията на Фараж ще спечели повече от убедително както спечели и изборите за ЕП. И ще е новата консервативна партия на британия..

3

До 1

преди 4 години

Мани кралството, тя Люксембург е парламентарна монархия също. Повечето държави с най-качествения стандарт на живот са монархии в Европа. Само Швейцария е изключение. Ама червените баба и дядовци, никога няма да искат цар с високо образование, да ги управлява. На тях им харесва пролетариата и управлението на пожарникарят.

2

АнонимеН

преди 4 години

ТАЗИ ТЕМА СТАВА ВСЕ ПО-БАНАЛНА И ПО-БАНАЛНА!ПРЕМИЕРИТЕ НА БРИТАНИЯ СЕ ОБЕЗЛИЧИХА ДО ТАКАВА СТЕПЕН , ЧЕ ВЕЧЕ НЕ Е СМЕШНО ТОТАЛНО НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ХОРАТА КОИТО ГЛАСУВАХА БРИТАНИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС

1

Монархист

преди 4 години

Не разбрахте ли, че рошавия *** е безпомощен. Въобще са ми много смешни всички, които му вярваха, включително ингилизите с надежди в рошльото. УК е парламентарна монархия и някакъв си министър-председател не може да се разпорежда както си иска. Ако България се превърне в парламентарна монархия, сегашните тиквистки волности няма да се случат никога повече. Сега вместо Цар имаме партизанин.