14

Анонимен

преди 4 години

Изберете да обичате и вярвате в Господ и Словото Му, за да се спасят душите ви. Ако не направите това приживее след това ще е твърде късно.

13

Анонимен

преди 4 години

Библията е боговдъхновеното божие слово, а преданията на отци на една или друга църква са човешки интерпретации на божието слово. В скучайте, когато тези интерпретации се противопоставят на Библията явно са грешни.

12

Анонимен

преди 4 години

Преданията, който има Православната и Католическата църква явно се разминават с това което Исус казва в притчата за богаташа и Лазър. Няма библейско доказателство, че има божия прошка след смъртта, даже точно обратно съгласно тази притча.

11

Православен

преди 4 години

Католиците направо си вярват в съществуването на чистилище и покаяние след смъртта което е ерес, а протестанти сектанти и дъновисти всякакви вярват, че след смъртта душата "спи" и чака Страшния съд за да се "събуди" и да бъде съдена.Библията е Свещено писание, но освен него имаме и Свещено предание на Светите отци на църквата които подробно свидетелстват за задгробния живот. Четете Свещеното предание на Светите отци на Православната църква за да не бъдете излъгани да повярвате на ереси.

10

Православен

преди 4 години

След смъртта всяка душа се явява пред Бога, който я праща в рая или в ада ДО ДЕНЯ на Страшния съд. Праведниците ще си останат в рая и след Съда. За част от грешниците обаче има шанс СЛЕД края на дните в деня на Страшния съд да бъдат помилвани и по Божията милост да им се простят греховете това е Православното учение и затова има смисъл живите да се молят и да раздават милостиня за тях защото след смъртта няма покаяние НО ОЩЕ ИМА ПРОШКА и изкупление по молитвите на живите.

9

Анонимен

преди 4 години

Четете Библията всеки ден. Тя казва истината!

8

Анонимен

преди 4 години

Покайте се за греховете си и искайте прошка от Бог. Заради жертвата на Христос те могат да бъдат простени.

7

Анонимен

преди 4 години

Надежда има за живите да се покаят. За мъртвите нещата са окончателни и непоправими. Те или се утешават в Божието присъствие или са в Ада, където огъня не огасва.

6

Анонимен

преди 4 години

Раздаването за "Бог да прости" е не библейско вярване.

5

До 1

преди 4 години

От притчата за богаташа и Лазър (Лука 16 глава) излиза, че ако те не са искали прошка приживе от Бог то след като са починали те са в Ада и никои не може да им помогне. Всякакво раздаване за "Бог да прости" няма никакъв смисъл.

4

Дельо Хайдутин

преди 4 години

Пргазвали са те много, и то все твой събратя от психодиспансера в Курило.

3

Анонимен

преди 4 години

goliam praznik ste ima v muzeia na vsichki vidove bg mobilnost bg voenni darjavni prevozni sredstva ...prezidenta ste kara voinishkata lazaretna karuca ot 18 vek...a viceprezidenta ste mu e milosardna sestra v lazaretnia fayton...

2

Анонимен

преди 4 години

aide huu, hop hop hop ...otivaite po barzo da ne svarshat svestite...ili lentata na kasovite aparati...

1

Войник

преди 4 години

руснаците са особено чувствителни на този ден. Българският войник ги е прегазил и в Добруджа и в Македония. На редактора май му плащат в рубли. Това се помни от всеки който е бил войник.