15

Анонимен

преди 4 години

До оецатаА може би китайьшци с сабитирали цялата работа и са дали подкупи на няколко банкера, да искат още и още пари, въпреки, че събраните от ТОМАС Кук бяха предостатъчно, за да спасят компанията. И сега - китайци си имат още една масивна инвестиция.... Вече контролират половината Азия, половин Африка... Остана им смао Европата.

14

пецата

преди 4 години

наглосаксовете са излъгали китайците да им купят фирмата , да инвестират в нея а те през това време яко са влачили и затова се стига до сегашния фалит, tui е алтернативата на томас кук и за туристите не е от такова значение как ще се казва оператора защото законите им са железни и фирмата не може да ги излъже както се прави в бг, китайците са купили фирмата защото и без това са наляли до сега вече 450млн , сега това е име с лоша репутация и много задължения, извод:не прави бизнес с англичани

13

Анонимен

преди 4 години

До 7Комоании фалират редовни, да. Разликата е, че не като любимия ти тирнипен режим, който се разпада като оаръпен замък ударен от цунами....

12

Анонимен

преди 4 години

Здрасти, направиха изкуствен фалит точно преди брекзит, завлекаха цяла източна Европа с стотици милиони и естествено се появи същата фирма с уж нови собственици!Великобританската мафия у действие!

11

???

преди 4 години

До 5.Това да не различаваш китаец от индиец си е голяма работа.

10

Мохамед бин Салман

преди 4 години

Средната класа на Китай е по голяма от населението на САЩ

9

Анонимен

преди 4 години

Kитайците си остават най-големия пазар за стоки и услуги. Колкото и да не ни се иска в бъдеще ще ги виждаме навсякъде. Не само защото са 1/5 от населението на Земята, а защото вече имс доста от тях, чийто финансови възможности са близки до тези на европейците. Все пак са близо три пъти повече от Европа, а и държат голяма част от световната търговия.

8

Сандо

преди 4 години

китайците са ги изклатили. оставили са ги да фалират за да отнесат направо цялата фирма

7

Анонимен

преди 4 години

Капитализмът фалира всеки ден.

6

мдааааа

преди 4 години

А у нас таквиз фалирали ги продават за по 1 долар!

5

АнонимеН

преди 4 години

ВЪПРЕКИ ГОЛЕМИЯ БРОЙ РАБОТНИ МЕСТА И РАЗХОДИТЕ ПО ОБЕКТИТЕ ИМ, ВЪВ ТУРИЗМА ИМА МНОГО ПАРИ И ТОВА Е ПЕЧЕЛИВШ БИЗНЕС КОЙТО ИЗДЪРЖА ЦЕЛИ ДЪРЖАВИ!КИТАЙ МИТАЛОВЦИТЕ ЗАЛОЖИЛИ ВСИЧКО ЗА 500 МИЛИОНА ПАУНДА И ПРИБРАЛИ ПАРИТЕ КАТО ФАЛИРАЛИ ДРЕБНИТЕ АКЦИОНЕРИ КОИТО СА 45%! СЕГА ПОЛУЧАВАТ КОМПАНИЯТА НАГОТОВО И В ТЯХНАТА СИ НА 100% КОМПАНИЯ ВЕЧЕ ЩЕ ВЛОЖАТ ПАРИТЕ КОИТО ИЗТОЧИХА!ПЪЛНО Е С ПРАМОД МИТАЛОВЦИ, ВАЛЕНТИН ЗАХАРИЕВЦИ И БОЖКО ВАСИЛОВЦИ!

4

Анонимен

преди 4 години

Мен не ме вълнува това, нямам пари за почивка през Томас Куук! Но тпва е нормално, част от Промянат на президент рътьо радев ветото, вземащ 11000 лева заплата за нищоправене!Радев кремълската слуга съсипа България!Оставка!

3

Запознат

преди 4 години

А скандинавката част - ving го купи Петър Стордален собстеник и на хотелска вегига Нордик чойс хотелс.

2

Анонимен

преди 4 години

Как ли ще преживея фалитът на жеймс Кук .... Мисля довечера да се напия. От мъка.

1

Наблюдател

преди 4 години

Няма празно.