31

До 25

преди 4 години

Значи у нас е комунизъм, защото е забранено.

30

Анонимен

преди 4 години

Някой собственик на порно сайт ,човек на много високо ниво го е прецакалНай - много *** си поръчват полицаи,прокурори,съдии,банкери и депутати.От къде ли имам информация?!-От живота.

29

Анонимен

преди 4 години

Нормалния интлигентен мъж не ходи по ***, а се движи с млади манекенки. Този явно не е нормален и/или интелигентен. Очевадно има някакви проблеми.

28

Анонимен

преди 4 години

До 25Миии томно! Ко са се раврякслинтука. Ааа!

27

Анонимен

преди 4 години

И какво лошо има? Хиляди мъже правят така! Какво е по-добре? Да намери някое младо момиче и д и дава скъпи подаръци, д я излъже, ч еще е с нея цял живот, да и даде ораьниннадежди, да я научи да си кротува и след 5 години, държане под ключ, да я изтрита???

26

Анонимен

преди 4 години

Този се възползва от демоникрацията на 110 %.

25

Анонимен

преди 4 години

Депутатите нямат работно време, стига писахте смешки. Всеки сам си разпределя работата. Може точно в този момент да са обсъждали нещо, което изобщо не го касае или да са били в почивка. Освен това има и много монтаж в цялата работа.

24

Веско

преди 4 години

Бедняци. Сами си уреждат срещите. У нас си има лобисти за тази цел.

23

Демократ

преди 4 години

Не виждам какъв е проблемът - при демокрацията проcтитуцията е нормална професия както всички останали, и много българки си изкарват хляба на запад като прocтитутки съвсем легално, демокрацията даде възможност на българката да проституира на запад, а не да стои затворена в социалистическия концлагер. Щом мъжета плащат и има пазар за тази услуга какъв е проблемът, в демократичните цивилизовани страни на запат това е нормално и легално.

22

Бау

преди 4 години

Скандално е, че го прави по време на заседание. Какво точно не е ясно? Който иска да плаща за секс - няма проблем. Ама да се уговаря по време на работа за, която му плаща народа е изключително нахално ....

21

Анонимен

преди 4 години

Уикенд на яхта със секс оргии на палубата и 14 годишни момичета от софийските модни агенции струва около 3-4хил евро за момиче, бизнесмените ги плащат за политиците ако искат нещо да им свършат да им гласуват законче нещо, да прокарат решения в правителството.

20

Анонимен

преди 4 години

И това ли е скандалът?Всички мъже са си писали с компаньонки и какво? Да го бяха изчакали да го хванат как ги посещава.

19

ехее

преди 4 години

ми нали е демокрация - ше прави квото си иска човека , на хората пък остава избора дали да гласуват тоя да ги представя в парламент нали за туй риваха всички по площадите айде сега има демокрация избори депутати компаньонки сичкооо и нема златен орфей и мелодя на годината

18

Анонимен

преди 4 години

Играч!

17

Ludoto Lenche

преди 4 години

...nikoga ne e kasno da stanesh za rezil !!!

16

Професионалендепутат

преди 4 години

Това е разбирането за демокрация в източна Европа, докато си на работа, на държавна заплата, да си ровиш в телефона и да си уреждаш "срещи", на които ще отидеш със служебната кола и после в държавната квартира.

15

Анонимен

преди 4 години

ZPSANEK също стана депутат Вижте в ютюб който не го знае , как хващаше с години корумпираните украински катаджии Има много интересни клипове - катаджията като го види че го снима , гълта банкнотата и бяга в гората да се крие

14

Анонимен

преди 4 години

По лицето му личи, че е руснак. На това се казва качествена диверсия, Белата Златка да се поучи.

13

Ганиоо

преди 4 години

Невиждам нищо лошо, човек е свободен да прави и спи с когото си поиска. Защо му нарушават личното пространство, че те журналистите не правят такива работи. Евтини сензации.

12

Анонимен

преди 4 години

И ние си имаме партия на име "Слуги на Русия" разликата с Украйна е че нашите слуги формално не са на власт.