48

Анонимен

преди 4 години

До Бай ДоньоОттогава французите спечелиха две световни и европейско, а *** живее в миналото. Франция незнае къде се намирате, хахахаФранция е номер едно, най-великата страна! Vive la Republique! Vive la France!

47

Бай Доньо

преди 4 години

Макрончо сънуваш ли Костадинов! От петли ви направихме на грачещи кокошки ха ха!!!

46

Анонимен

преди 4 години

Какви глупости само. Македония изобщо не бяха готови за ЕС, няма и да са в следващите сигурно 10г. В ЕС не приемат само и единствено по милост или по такива геополитически причини, има много други критерии. Македония се оправи с Гърция, но на нас се опитва да се налага, а това е нечувано - кандидат да иска член да отстъпва пред исканията му. Те трябва да правят това което казват държавите-членки, включително ние. Когато ние кандидаствахме така правихме, те не са по-специални или важни от нас.

45

Joko

преди 4 години

След очевидно предстоящото напускане на UK от ЕС, Макаронът сериозно се е вживял в ролята на голям политик ! Този типаж хора са ми известни. Ако ги оставиш, ще ти се качват на главата, НО ако им свирнеш... си подвиват опашката.

44

ВЪПРОС към ДАНС

преди 4 години

Борисов си вкара Два Автогола , с Гаранциите за Албания и Северна Македония .Опита се да лобира за приемането на тези Държави в ЕС .Много е странна тази вложена Енергия от Борисов .Почти прилича на мафиотска организация .Макрон вчера намекна за това - Борисов ръководи организирана група от България и ...

43

ТРЕЗВЕН ЧОВЕК

преди 4 години

Албания и Северна Македония в ЕС ???

42

Анонимен

преди 4 години

Много добре направи Макарончо.Това за което Шкембе войвода само се заканваше, Макрон го свърши. Трябва да му дадат орден `Стара планина`

41

Анонимен

преди 4 години

Така като гледам минусите на постове 41 и 43 9 души се чувстват онеправдани, но не казват защо. Тежко е

40

Анонимен

преди 4 години

Макрон неведнъж се е доказвал като ***. Този път - като пълен ***.

39

кулинар

преди 4 години

Обичам макрони на фурна!

38

Анонимен

преди 4 години

Макрон днес е нарекъл българите и украинците бандити , и че предпочита *** от Африка да емигрират във Франция ! Все още ли смятате , че трябва да сме член на ЕС ?! Аз смятам, че не трябва да имаме нищо общо с тази лицемерна европейска напаст !

37

Анонимен

преди 4 години

***, ***, защо не започнеш да работиш направо за Fake news cnn ;)

36

Анонимен

преди 4 години

до 42Компютъра на който пишеш с каква технология е? Автобуса дето се возиш в него? Колата? Интернета? Като отидеш на зъболекар там с какви машини? А на лекар: там ядрено магнитния резонанс той чий е? Мдааааааа. Какво казваше?

35

Анонимен

преди 4 години

до 42Ако живееш в мизерия и като скот това е или защото не си образован, или защото те мързи, или (в редки случаи) те е хванал прехода и не си успял да се адаптираш. Кое от трите е? Първи сме по смъртност защото докато изринем оборите от Комунизма сума народ си отиде от стрес и нерви. Сегашните деца ще живеят доста по-дълго и добре.

34

Анонимен

преди 4 години

След 30 години цивилизован напредък със САЩ и Европа България е първа по смъртност в света и бъгларите живеят в мизерия като скотове.

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Горе долу е така: Европа и САЩ осугуряват цивилизационния напредък. Китайците тепъва възраждат амбиции за господство със всички средства, а Русия, Русия тя се опитва със стари КГБски номера да се прави на велика сила, но всъщност се оприентира да е притурка на Китай, нищо че едно време се опитваха да се преструват на европейци.

32

Анонимен

преди 4 години

Русия винаги отива там където има криза. Само така изглежда, че техните намерения имат смисъл: в отчаянието си хората се обръщат към неща които не познават. След това идва още по-голяма мизерия, но вече е късно.

31

Анонимен

преди 4 години

Макрон премина от другата страна на бариерата при Путин. При разговор на 4 очи Никола Саркози беше заплашен от Путин че ще го унищожи, но ако го слуша ще го направи крал на Европа. Вероятно същата заплаха е получил и Макрон и е предпочел да стане васален крал на Европа вместо да се разправя с атентати и жълти жилетки във Франция.

30

Анонимен

преди 4 години

ЕС се изплю в лицето на македонците по същия начин както многократно го е правил с България. Подлъгаха ги с обещания, правиха компромиси с името и сега - не. Добре е да свикват предварително какво ги чака в ЕС.

29

Ludoto Lenche

преди 4 години

.ami fakt e ,che Rusia I Kitai stroiat a Amerka se namardva I otkrovenno grabiat !!! Ima mnogo primeri za tova ! Vijte v Ukraina ..vijte unas ! Kakvo poveche ima da govorim ?!?? Biahme s Rusia ...sega sme s Amerika ...imame bogata baza za sravnenie !!! S ruasia ,Balgaria se izgrajdashe ...segaa s Amerika se razgrabva I rushi !!!