11

Анонимен

преди 4 години

Нямам нищо против всяка година да има една седмица без ограничения по пътищата и на мястото на катастрофите да си праща лекар само за да констатира смърта или ца да им бие по една инжекция , та да не се мъчат.

10

Анонимен

преди 4 години

Споко малко остана 2164 година Баце ще резне лентата на АМ Хемус!

9

Анонимен

преди 4 години

Не знам какви са критериите за "Главен път", но този граничи по дебилност на трасето до най-лошия в района, този Букурещ-Гюргево. Главният ни път минава през 100 села, бабуни, има ограничителни знаци 30км/ч??, най-*** минава през цяло Търново със кръгове и светофари. Край Търново и Търговище има 10ки км ограничения 60км/ч, ремонти, даже на места има ограничения заради ресторанти и разни паркинги. Някой са с по-слаби нерви и не ги спазват и подвеждат и другите шофьори. Ако няма ПТП,КАТ-няма.

8

КАТерица

преди 4 години

Успешен ден е днес, все пак е първият ден, от първият етап на триетапната акция Взима. На клечаща по храсталаците орда им дай палка, трънка и знак 40, и им гледай сеира, иначе за работа не ги търси, бягат като дявол от тамян.

7

ДртПрч

преди 4 години

Ограничението там незнайно защо е 40 км/ч и има сложена камера точно за да ни вземат парите. Пътят е с добра видимост и нищо не налага скоростта да се ограничава чак толкова. Ограниченията навсякъде са твърде много и затова никой не ги спазва. Ако бяха разумно аргументирани, биха се спазвали. Глупавите пътни знаци просто се игнорират от хората. Пробвай да караш София-Варна само по огрниченията! Гарантирам ти 9 ч път вместо разумните 6 и много рискови ситуации заради твърде бавното ти шофиране.

6

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе е ли очевАдно - на хората, които смятат, че ограниченията са сложени от едни лоши хора, за да им взимат парите.

5

Анонимен

преди 4 години

Чий манталитет

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Цитирам позната от ВТ: "те нарочно го сложиха това ограничение от 50км/ч на Шереметя, за да ни взимат парите" край на цитата. С такъв манталитет какво очаквате...

3

До2

преди 4 години

Селинджър ти от коя част на България си?

2

Анонимен

преди 4 години

Коя поред е тази катастрофа за днес. Забележете че катастрофите са в онзи край на бг където няма никакъв контрол. Каруцари качили се на 100 коня и се изживяват като състезатели. Докога бе.

1

Анонимен

преди 4 години

От преди Шереметя, през Шереметя и чак до ВТ ограничението е 50 и въпреке това крайпътния банкет е заприличал на гробище , явно трябва да го смъкнат на 30км/ч пък дано тъй да спрат с тези катастрофи