14

До 17

преди 4 години

За какво да работят? Нито ще могат да си купят жилище, нито ще могат булка да си намерят. Говоря за девствена. Тоест не могат да си направят семейство, пък и дори да си намерят хубава работа и цена. Няма да им стигнат парите за повече от 1-2 деца. Докато има социални издръжки, мама и тати. Няма смисъл да бачкат.

13

Анонимен

преди 4 години

Истината е че малко хора им се работи, това лято бях сервитьор с един калпав бар, и средно излизаха 1700? месечно , като цяло лято освен бири друго не съм купувал за вкъщи. И ВЪПРЕКИ това беше невъзможно , шефа да намери хора , защото младите испанци не им се работи , а им се пие - а родителите да ги издържат- всичките ми колеги бяха по над 50 год. Предполагам подобно е и в Петата република

12

Анонимен

преди 4 години

За жалост статията е повърхностна и неясно написана. Иначе Европа плаче за драстични мерки за орязване правата на огромната армия хора, която нищо не прави, а само яде на готово.

11

Ива

преди 4 години

"че той подкопава системата за социална сигурност."- че тоой знае че касите са празни.... няма пари... а една камара пари трябва за арабите и африканците дето живеят от социални помощи... дали се орязват социалните обаче -в статията я няма тази информация...Парите за безработица са едно, след това се минава на социални...

10

ДртПрч

преди 4 години

Социалните помощи затриват Европа.

9

ДртПрч

преди 4 години

Браво на Макрона!Възпитаха мързеливци, търтеи и лентяи с тия помощи. Гладът е най-мощният възпитател в трудови навици. Не юожели да си намерят работа с години, а? Като им спреш помощите, веднага намират, щото като закъркорят червата мисълта веднага се избистря.

8

Анонимен

преди 4 години

До ДемократСпри да ми взимаш по 5% от парите за "фонд" безраотица и тогава си прави каквито закони искаш ...

7

Анонимен

преди 4 години

"Според новите правила напусналият работа трябва да е отслужил 5 години при работодателя си, за да може да кандидатства за помощи за безработица. Освен това кандидатът трябва да представи и план, че възнамерява да започне собствен бизнес, посочва Асошиейтед прес."Демек - робувай до последно. Аз бях 3 години във фирма, я която не ми вдигаха заплатата, не ми даваха отпуски и ако отакжех, да работя извънредно, ме пращаха на конадировки, за по 1 ден в Южна Америка... за да летя по 30 часа ...

6

Анонимен

преди 4 години

Ще накара афро-французите да рабоят...? Зачулените инкубатори също ? Ха дано, ама надали !

5

Анонимен

преди 4 години

Макрон: Предпочитам мигранти от Африка пред български банди.

4

Циник

преди 4 години

Мдааа... Бели безработни французи - не може да има!Нужни са всеки сантим - за помощите на мароканци и алжирци... На ганайци и сомалийци...Французите трябва да работят - за да ги издържат!Важи впрочем за цяла западна Европа!

3

Анонимен

преди 4 години

Ми браво на Макрон!Това е начинът да се накарат лежащите на чужд гръб да се размърдат.

2

Демократ

преди 4 години

При деморацията умните и кадърните успяват в живота и имат високи доходи, само неудачниците и некадърниците разчитат на социалки, деморкацията е най-добрата система. Браво на Макрон, трябва да махнат всички социалки, който не става - не става, какво ще го храниш.

1

Анонимен

преди 4 години

Еми, те много отсавна хептен се изхайлазиха ! Твърде късно, но по-добре от никога !Сега да подпука и мултирелигиозните, и мултиетническите либерални модели дето оакаха Европа !