33

Бай Петко

преди 4 години

ДОБРЫЙ ВЕЧЕР ДРУЗЬЯ

32

Чичи

преди 4 години

До Анонимен 28То същото, като: не остана нищо, в което да са обвинявали Сорос. Все Сорос е виновен.Ако има демонстрации в Украйна - Сорос е виновен.Ако има демонстрации във Франция - то хората си стачкуват ....недоволни от "гадните" капиталисти.

31

Бай Петко

преди 4 години

Слава на братюшките

30

Поп Андрей

преди 4 години

До Крим не е рускиТо пък някой тебе ще пита ***......................

29

стига бе

преди 4 години

Я да видим какво имат САЩ, колко командвания само и за кои части на света:Африканско командване на САЩUSAFRICOM Африка (без Египет)Централно командване на САЩ USCENTCOM Близък Изток, Средна Азия, ЕгипетЕвропейско командване на САЩ USEUCOMЕвропа, Турция и РусияТихоокеанско командване на САЩ USPACOM Тихи океан, Австралия и Нова Зеландия, основна част на АзияЮжно командване на САЩ USSOUTHCOMЮжна и Латинска Америка (без Мексико)Северно командване на САЩ USNORTHCOM Северна Америка

28

Анонимен

преди 4 години

Параноята е лоша болест.Мине се, не мине малко време и американоситe ги захапе кучето. То не бяха скандали, то не беше чудо. Не остана нещо, в което да не са обвинили Русия.Все Русия им виновна. Преди пък беше СССР. Но това си е традиция, все някой трябва да им е виновен.

27

Анонимен

преди 4 години

В последно време Тръмп често слуша потпури от операта "Залезът на боговете"

26

Анонимен

преди 4 години

И ако всичко това е вярно, каква разлика виждате между руската пропаганда и американската пропаганда? Защо едните да имат право да го правят, а другите да нямат? Всеки се бори за оцеляване.

25

Крим не е руски

преди 4 години

ОМБ-оръжие за масово баламоснате..ха.ха.ха кой ли му вярва на ***..ха.ха България е в НАТО и ЕС и няма да признае Крим за руски и няма да купува руски стоки вече ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

24

Анонимен

преди 4 години

Айде, демократите пак се развихриха... Все путин им е виновен. А дълга си расте ли расте...

23

До главен трол

преди 4 години

Те нямат толкова акъл, че да мислят, копирни машини са. *** не може да бъде всеки, това е война на живо.

22

главен трол

преди 4 години

американските *** къде работят?

21

Чудя се

преди 4 години

Някой предлага да обучава журналисти - и какво от това!?Друг казва, че е по-добре да се търгува в дадена държава - и!?Ако ще разобличавате ***, кибер-престъпници и т.н., че продължете в този план, к'во ми разправяте кой как си търси клиенти!То пък чак толкова плоска статия!!

20

IT-спец

преди 4 години

а за американската армия от ***... нищо?, още преди 15 години забелязах в yahoo подобна дейност но тогва не беше актуална, когато не им изнася на западния свят руснаци икитайци им виновни.... аре събудете се от дълбок сън ...

19

Анонимен

преди 4 години

Значи да разбирам, че великия запад не може да се справи с Русия?

18

Sichtpunkt

преди 4 години

"Напоследък Путин оказва голяма подкрепа на Африка. Само преди дни Русия бе домакин на среща на върха за 54 африкански държави в Сочи."Ква подкрепа кви пЯт лева? - това си е лов на рибоци с голи ръце!

17

ха -ха

преди 4 години

Така се разбива държава като разбиеш мозъка на хората.И ги оставиш да пият скъпа вода.

16

Патриот

преди 4 години

американските *** ни плашат с измислени "руски" такива !На това се базира цялата хибридна война на ФАЩ срещу Русия,"крадеца вика ,дръжте крадеца".Много добре виждаме кой лъже и сипе пропаганда!

15

Аршинков

преди 4 години

Абе, американците разсипаха Либия, обаче, някакъв руснак видите ли "разпространява информация", в Африка и засяга американските интереси.

14

Анонимен

преди 4 години

Браво, крайно време е САЩ да имат достоен противник в пропагандата!