39

JJIvanov douser

преди 4 години

Сградата на снимката е тежко увредена от BAD DEATH звуков,инфразвуков и ултразвуков терор.. Подобни увреждания засякохме при тестове за активизирани тлеещи BLAKC DEATH ANOMALOUS ZONES/черно чумни аномални зони/ В резултат на пуснато радио или записи през американски сателити терора се води от черен тежко терористичeн сателит на обратна орбита. Активизирани са и снимани милиони същества Black death mass murderers and killers

38

Анонимен

преди 4 години

9 Д МЕСЕЧНА МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА В КУБА, СРЕЩУ 319 Д МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В БЪЛГАРИЯ- НЕКА ВСЕКИ САМ ДА СИ НАПРАВИ СМЕТКАТА.

37

до Циника

преди 4 години

Информацията за БВП на човек за България и Куба я има в The Economist - изцяло евроатлантически сайт. Колкото и да си циничен, не може да си по - циничен от истината ;))) А тя е наистина много цинична - Куба - 60 години ембарго и санкции. България - 30 години цъвтеж и демокрация. И накрая Куба с по - висок БВП на човек ;))) А ако сравним и териториите... СМЕХ ;)-

36

Анонимен

преди 4 години

Народът уби натрапника Чегевара, червените олигарси още го славят!

35

Бож.

преди 4 години

Ако кубинците бяха богати,масово щяха да идват на гости при нас. Те обаче живеят в мизерия- затова на гости им ходим ние,а те имат пари колкото за едно посещение с партийното рейсче до Хавана.

34

Ludoto Lenche

преди 4 години

...ami super! Znachi se razboliavat ot sobstvenite si glupusti ,rodeni ot I bez drugo nezdravite im glavi !!!

33

невролог

преди 4 години

Ми, тя "руската заплаха" е проявление на същия страхов синдром.

32

Анонимен

преди 4 години

Какво само извъртат тия учени и пишат фалш ! Дипломатите са били наркозависими което е типично за американците и естествено , че ще им се чуват звуци , гласове от отвъдното и от праисторическо време рев на динозаври.

31

До 13

преди 4 години

Те в САЩ верно ли имат един иниверситет или ти не си годил на учулище?

30

Да 14

преди 4 години

Ти кога последно си ходил до Сомалия. Аз се върнах от там и не оставам с такова впечатление.

29

До 20

преди 4 години

Ало не обиждай Сомалия

28

sd

преди 4 години

да се махат и от Бг ама много съграждани искат визи...а за ресурсната федерация (рф) няма особен наплив - за ко-чината им с 55г средна продължителност на живот никой не бърза, дори нашите русоиди не отиват там

27

Анонимен

преди 4 години

РусофилЕ гледай си твоите три буквенници.....и те са много........за сметка на това без плодни.

26

Русофил

преди 4 години

"Америка изхвърля двама кубински дипломати, а месец по-късно връща всичките си ...служители...у дома. Публикувано е и предупреждение към американските граждани да не пътуват към Куба" - прилича ми на акция на трибуквените (ФБР и сие)

25

Анонимен

преди 4 години

"бях в куба миналата година...." - ти вече си под наблюдение от атлантиците

24

anon

преди 4 години

бях в куба миналата година... каква мизерия е ... не е истина. тези хора нямат какво да ядат. всяка малко по-хубава кубинка гледа да врътне някой чужденец.. национален спорт е. магазините са им празни. с тяхната валута няма просто какво да си купиш. е*ем ти комунизма там... не съм ходил във венесуела ама предполагам, че темата е обща с куба.

23

шитър

преди 4 години

амиканците да се махат в хамерика и да се махат и бг посолството да дават визи ... че колко нерви изхабих с тях.. и пари КРАДЪт от визите... не ги връщат и тн... искам и с бг дипломатите леко да се по притеснят някога

22

Демократ

преди 4 години

Прекрасно е, че вече 30 години живеем в свобода и деморкация и можем целогодишно да консумираме банани, а след изхождане по голяма нужда да се бършем с мека вносна тоалетна хартия. Но ето какъв въпрос ме вълнува като демократ - след 30 години свобода и демокрация можем ли да бегаме свободно при нашите атлантически партньори да работим оперейтинг асистатнт на пъблик реструм чейн, или?

21

Разумен

преди 4 години

Предобрили са с коката и куба-либрето, после Куба им виновна... наркомани параноици. Просто им спрете белото

20

Циник

преди 4 години

Бягайте в Куба.. Заплати по 5 долара... Щастие... И гюбеци.. По кубинскиТази държава ще се върне в това за което я беше предвидил Бъкси Зийгъл (американски мафиот) рай на казината, и npoститутките.