28

Наблюдател

преди 4 години

На въпроса на старите учени : Какво не ви харесва в нашата теория за образуването на звездите ? Младите учени отговорили : Няма само вие да получавате Нобелови награди и известност . И ние искаме . И без това светът е пълен с балъъци готови да повярват на всичко казано от "учен" . А ако е и "непризнат учен" - бунтар срещу статуквото . Направо си гарантира повече фенове от 19 годишна п0рн0 звизда с профил в Инстаграм.

27

ззз

преди 4 години

Ей, хора! Искрено ви препоръчвам да прочетете книжката "Паралелни светове" на Мичио Каку. Има я в читанка и по други сайтове.Това е най-добрата съвременна книжка за космология. Написана на разбираем език, без никакви формули и математика, ясно и с прости думи описва развитието на космологията, като започва от преди Нютон, нинава през всички теории и стига до струнната теория. Така хубаво е написана, че разбираш от къде се пръкват всички "безумни" теории и разбираш че не са толкова безумни!

26

Анонимен

преди 4 години

И учените и религиозните доайени за поред път му убедиха, че и хал хабер си нямат как е създадена вселената. Само гадаят и лъжат наивниците за да владеят умовете им, живата им и естествено, за да изпразват редовно портфейлите им... пък до когато мине номера!

25

:-)

преди 4 години

До ЖоА кой го измисли този имагинерен господ?Куца логика.Дори и във века на научнотехническия прогрес има изостанали хора, които вярват в първобитни понятия като богове, духове, караконджули и т.н.

24

Жо

преди 4 години

ЗА НЕОБЯСНИМИТЕ неща в заобикалящия ни материален свят, материалистите казват- "Така го е СЪЗДАЛА Майката Природа".А за необяснимите нематериални неща казват- "Така е РЕШИЛА Съдбата".Коя е тази Майка Природа, която СЪЗДАВА?Коя е тази Съдба, която РЕШАВА?Защо не си признаят, че заместват думата Бог, който може да СЪЗДАВА и РЕШАВА, с имагинерните понятия Майка Природа и Съдба?

23

До 4

преди 4 години

На големия взрив е присъствал големия талибан.

22

ПроСоТо,антигерб

преди 4 години

До ПроСоТо-МЕНТЕ 19как не се отврати от себе си да използваш чужди никове,***?!?!

21

Анонимен

преди 4 години

глупости-ние живеем в симулирана реалност-та когат програмиста е решил тогава гие създал --- а някои го наричат и господ според религиите

20

До 8

преди 4 години

Бе аз помня кога съм се родил. Може би си искал да кажеш,че нямам спомен от самото раждане. Да ама има много хора които са били там,има и снимки. Виж за възникването на вселената има само теориии,повтарям теории. Никой не може да каже коя е вярна. Ти си избрал да вярваш на една,но тава не ти дава право да обиждаш тези,които не вярват на нея.

19

Sichtpunkt

преди 4 години

Религиите са изиграли своята роля, както глинените плочки с надписи.Религиите не са константни като всяко нещо.Аз твърдя, че в Библията се крие цялата истина, за сътворението на света. При това не съм религиозен фанатик и не се кланям на икони.В същото време време съм привърженик на идеята за квантовото обяснение на сътворението на света. И когато всичко се просветли, тея които са сложили минуси на подобният ми коментар да си ги вземат.

18

ПроСоТо

преди 4 години

Още Маркс е казал......в новия политически комунистически строй на пролетариата религиите нямат място защото са заблуждение...другари...важно е да работи за общото благо и да се борим с репресивния капиталистически апарат включващ теории, които не се виждат с просто око целящи да заблудят и отчаят честните пролетариатитова другари...е интелектуална диверсионна атака!!!!!!!!!!!!!!!!

17

ПроСоТо,антигерб

преди 4 години

До Баутъпчо,"Исуската" е ПОДАДЕНА РЪКА на човеците,"За да творят Добро"!ЯВНО си немаш и понятие що за ЯВЛЕНИЕ е Исус..

16

Бахх

преди 4 години

"Учени от института "Макс Планк" "Откриха труп на разстрелян българин в канавка в Испания" Нее ...Ами сега?!

15

Sichtpunkt

преди 4 години

Всъщност погледнато реално, безкрайността се простира до там, до където могат да достигнат най - мощните телескопи. След това следва отново безкрайност, докато вселената колабира в даден момент и се роди нова вселена с множество реалности.

14

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименгуд куешчонс!.."Какво се е взривило ?"..-Ами СЪВРЕМЕННОТО "схващане" е че това е било "нещо",което НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛО,демек..НИЩО!Но след като "Нищото" се е самовзривило,се е появило "Нещо",в което НЯМАЛО "Време"-то се е "появило" стотици милиони "години" след Взрива..До тогава имало.."Дефлация"..Немало и материя...просто имало "нещо",което било всъщност НИЩО..Демек,немало Време,но това продължило 800 милиона години ВРЕМЕ.....мрем за тая "теория"!!!

13

Жо

преди 4 години

За Големия взрив е необходима ЕНЕРГИЯ. Някаква свръх енергия, непонятна и неизмерима.Който в живота си е виждал ВЗРИВ знае, че материята се пръска хаотично и няма сила, която да я подреди.А ние живеем в един подреден микро и макро космос. Атоми с електрони и протони изграждат материята, а планетите са въртят около звездите, както луните- около планетите.И целият този синхрон не може да е плод на сляпа случайност.Мъртвата материя (разни камънаци) ли е създала този хармоничен свят.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Диск е. А под диска - три тикви.

11

Анонимен

преди 4 години

до 11,и земята е плоска нали. Квадрат или правоъгълник, а може би триъгълник?!?

10

Анонимен

преди 4 години

Абе тия като почнат с тези предположения чак си вЕрават. Никой простосмъртен неможе да каже как въобще е възникнала вселената и планетите. В Библията е описано но няма кой да я прочете. Четете бе учените.

9

Анонимен

преди 4 години

Религиите са изиграли своята роля, както глинените плочки с надписи. Днес ако седнеш да гравираш домашното си на глинена плочка ше те изключат от училище, но преди хиляди години е било еволюционен скок, така и с религиите. Всичко подлежи на преосмисляне, включително теориите за звездите, включително религиите.