42

Ludoto Lenche

преди 4 години

...ami neka liberalnite bezumci ot Evropa da si gi priemat obratno ! Naistina Liberalnata demonokracia e chumata na 21-vi vek !

41

МНЕНИЕ

преди 4 години

Добре че беше Русия , за да спре тази Чума . Сега САЩ се опитват да въстановят ИДИЛ .Ама мечока пак ще им клъцне алчните ръчички - справка - България 1878 .

40

хроно граф

преди 4 години

Измислено е спирането им. Проверено е на практика, от англичаните, навремето. Погребват ги в свински кожи и религиозният им плам, угасва. Бързо.

39

Нищо..

преди 4 години

..нямало да ги спре? Май още не са дискутирали този проблем с проф. д-р АК-47...Сигурен съм, че една такава дискусия радикално ще промени позицията на уважаемите ИДИЛ-булки!

38

Анонимен

преди 4 години

Тези да ги пратят на баба Меркел особено това манечкото. Ще и резне кратуната докато си прави селфи с нея. Защо изобщо се занимават с тези да ги хранят а не ги избият. Тези рано или късно ще убиват ще се самовзривяват децата им са надъхани и научени да мразят неверниците. За тях човешкият живот не струва нищо няма стойност.

37

Дедо

преди 4 години

Само бой по чувалите!!!"В една зверилница, толерантност означава смърт" Н. Хайтов!!!

36

Shark

преди 4 години

До Наблюдател. Рационалните общества са в далечния Изток. Затова там тези не ходят, защото им се случва точно това. Там няма лагери, храна, убежище и глас по медиите. Просто изчезват и никой повече не чува нищо за тях.

35

Наблюдател

преди 4 години

Едно рационално обществп би избило змиите докато са малки, а не да ги храни в лагери, дава убещище и глас по медиите..

34

Поли от Симитли

преди 4 години

Мосад и ЦРУ ще им спрат финансирането и дотам ще им е...

33

ГАДОРЯН

преди 4 години

Смешници. Скоро ще ви трепят не хора от плът и кръв, а машини. Хаха. Китайци, американци, руснаци срещу маймуни. Кой ли ще бие в тази партия шах??!! Аз залагам на машините. Бостън Дайнамикс напредват от ден на ден. Роботите първо ще бъдат нещо като оръженосци и допълнителна огнева мощ, а след това ще бъдат независими бойни единици. Не мога ги мисля тия ***. Седиш си, а ти прелита един Охотник и бууум.

32

Shark

преди 4 години

Винаги съм казвал, че кръстоносците на техните походи през Средновековието не си свършиха работата докрай. И защо? Пак от хирстиянско милосърдие. Е заради това милосърдие Европа ще се затрие. Много беди на Европа и на света щяха да предотвратят кръстоносците, ако бяха си свършили работата, за която отидоха. И тя не е била търсене на Граал, гроб на Христос и прочее, целта е била съвсем друга, още тогава са разбрали що за долно племе са муслитата.

31

Анонимен

преди 4 години

Ммдаааа...САЩ си търсят повод за нова инвазия,но ще инценират отмъщение за да я започнат.Всеки президент на САЩ води война някъде и Тръмп ще води но през втория мандат.От сега се бърка в кошера за да имат повод после като ги оставят да направят някой голям атентат тия ненормалници.Сега само ще чакат.

30

Борис Джонсън

преди 4 години

"Бунтът на пощенските кутии" - пореден епизод.

29

Гарвана Селдън

преди 4 години

ВИНАГИ ще има войни. Винаги ще има конфликти и тероризъм. Християни ще се бият с мюсулмани... черни ще се бият с бели ... едни националисти с други националисти , една група срещу друга ... различни вярвания ... различни идеали... различни партии и идеологии...Дори и само ДВАМА човека да останат на земята и те ще намерят за какво да се сбият и няма да спрат докато единия не убие другия . ...А последния ще умре в самота .Това е в природата ни. Да унищожаваме ... ВСИЧКО около нас.

28

Олег

преди 4 години

Волен Сидеров - президент! България в Руската федерация!Официални езици - руски и в частност български!

27

Анонимен

преди 4 години

Приличат на тоалетна хартия, само че черна.

26

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли в какво се състои силата на тези ***?В нашата слабост - Малодушието ни!*** го знаят и използват тази наша слабост.На силата се отвръща със сила, на жестокоста с жестокост!Законът на войната гласи: Ако не убиеш, ще бъдеш убит!

25

:)

преди 4 години

До Анонименda no tezi deca ne smqtat taka :)

24

Анонимен

преди 4 години

Може ли да спрете с тези античовешки истории.Смърт!Кръв!Това ли е което искате?Смърт!Кръв!Какво искам аз?Моето семейство, готвейки вечеря заедно.И да заспим след като си пожелаем "лека нощ". Сутрин да си кажем добро утро. На жена ми .И на децата ми.

23

Анонимен

преди 4 години

Няма място за нови държави в света - ислямска, кюрдска, палестинска или друга. Няма свободни, ничии територии. Колкото и милиона хора да искат да са в собствена държава и да живеят по собствени правила и традиции - други ще кажат, че това е вече тяхна земя и ресурси, териториална цялост и т.н. Няма мирен начин.