11

Анонимен

преди 4 години

Варна избира между злото и по-голямото зло. Коцето Копейката, ако се докопа до власт, ще ме амбицира да сменя не държавата, а планетата.

10

от извора

преди 4 години

До House M.D.Варненци са поставени на колене. Шубе и апатия повсеместна. Апропо, 70% от младите хора, които живеетха там в началото на века, вече са напуснали и живеят в София или чужбина. Някои дори предпочетоха по-малки български градове и даже села. А новите жители са още по-лесни за тъпкане. Да се преместиш в това блато без гръб и куп пари е самоубийство.

9

House M.D.

преди 4 години

Не знаех, че потомственият българин Портних досега е бил началник на полицията във Варна. Ама щом Камелийчето го твърди...

8

единза всички всички

преди 4 години

До ТюркЛипсава ми медийно потвърждение на думите ти.Но дано да е така.

7

от хиподрума

преди 4 години

Според наблюдатели миналата седмица едни безврати индивиди са строили едни махали рано сутрин за да се получи удобна временна преднина за "правилната" кобила. После са пуснали временните данни по своите медии за да ви внушат още преди обед, че състезанието е предрешено.Ако и днес някоя медия си позволи да нарушава правилата по този начин - не й обръщайте внимание. Само си отбележете в чий картел се намира и толкова.

6

Анонимен

преди 4 години

Мафията трябва да падне в София! Самозабравиха се вече! Ето че и младите си направиха партии и не гласуват за старите партии

5

Анонимен

преди 4 години

Чудя се , като са си купували гласовете за едно гласуване ли са си платили или две? Щот ако е било само за миналата неделя може да има изненади

4

До 8

преди 4 години

Хаха, квото и да се избере, все Азия. Цялата държава е много повече в Азия, само дето краде от Европа. А тоя "бъдещ център" дето викаш, я се случи, я не! Я след 100, я след 1000 години. Все още европейци не се задушават в контейнери на път за Азия. Ти пробвай натам, пък ни пиши после как е:)

3

Анонимен

преди 4 години

Бъдещият финансово-икономически център на света ще е в Азия - много скоро ! Какво ще изберете днес ?

2

Тюрк

преди 4 години

Във Варна кандидата на ГЕРП го подкрепя ДСП и Каракачнов, представете си за какво става въпрос, след тази комбинация определено трябва да се гласува за Костадинов от Възраждане !

1

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов: "И магаре да сложа ще го изберат"-----------------------Покажете му дали му искате магарето!