15

Тази ковра

преди 4 години

Не е баба Яга. Това е синът й!

14

Анонимен

преди 4 години

Политическо и корумпирано назначение, а не на база на умения. Тя си няма никаква представа от монетарна политика, както си нямаше и от МВФ.

13

Анонимен

преди 4 години

Обаятелна е, заслужава да си сложа нейна снимка в клозета, редом до снимките на Георги (Тарабата) и Цеца.

12

Victimized

преди 4 години

Е, та тя бе толкова успешна начело на МВФ, това Гърция, Украйна, Аржентина, все успехи и доказателства за качеството и неотменната помощ която МВФ указва на страдащите финансово държави....

11

Анонимен

преди 4 години

2016 в разгара на мигрантската криза каза че Европа ще не ще трябва да се промени и мигрантите били неизбежната новост. После всички сме си измисляли или сме били фенове на конспиративни теории... Това племе е ЗЛО

10

Анонимен

преди 4 години

Лагард беше казала на испанците, че живеят твърде дълго, нали? (т.е. че заради високата продължителност на живота там се плащат твърде много пенсии). Смятайте каква ще е политиката на ЕЦБ под нейното вещо и изключително неолиберално управление.

9

Анонимен

преди 4 години

До ЦиникАбе ясна е работата - водят ни рептилите уверено към Нов Световен Ред. Няма измъкване.

8

Циник

преди 4 години

Бля... Бля... Бля... Колко от юзърите знаете, че ЕЦБ има "паник бутон" с който могат да бъдат блокирани ВСИЧКИ БАНКОМАТИ в евросъюза?!133% държавно задлъжняване на Италия - тенденция - нарастваща... Премахване на банкнотите в Швеция... В последната криза Шойбле каза:"При следващото спасяване на банка в Евросъюза - всички акционери ще бъдат ЗАДЪЛЖЕНИ да участват" Това значи, че всеки имащ спестовен влог - ще бъде ОБРАН!Лъжат ни в очите, и то без срам, и с превелика наглост! И Тази кариеристка!

7

Анонимен

преди 4 години

Все ционистки бабички на върха на финансовите институции - Йелън, Лагард, Сталинка....имаше навремето една Ан Макгърк от МВФ, все идваше да ни дава траншове, че да не фалираме.

6

Анонимен

преди 4 години

Ционистите не ги подбират красиви....ако махнете и тоя коментар пак ще пиша за ЦИОНИстите не 111то а 211 ще вземете по "свобода" на словото драги политкоректни "медии". Като ми триете коментарите ставате смешни!

5

Киро Х

преди 4 години

Прекрасна новина! Да се чуди човек да плаче или направо да реве от щастие, че поредната кукла на конци на ционистко-масонския Нов Световен Ред я сложили да прави кафе на някаква позиция, както и да изпълнява нарежданията им!

4

Анонимен

преди 4 години

Ква е тая Баба Яга?

3

ПроСоТо,антигерб

преди 4 години

""Много неща са свързани с личността. Една от моите лични особености безусловно е, че съм жена."..мдааа. Просто е задължително бай Кръстьо да декларира,че е "жена"....ИНАЧЕ КОЙ ЩЕ РАЗБЕРЕ?!

2

Анонимен

преди 4 години

Тая сега май щяла да замести нашата Кристалина.

1

Анонимен

преди 4 години

Това на снимката не е ли мъж?