45

до 50

преди 4 години

има ценностни гранични линии, които не могат да се прескачат.успех със сестра Галева и успешния млад мъж, когото тя подкрепи за шеф на ДАНС.

44

Анонимен

преди 4 години

До 50 евалата един нормален човек. Мислех, че не са останали в тая държава. Не е нужно да си социалист за да искаш да прецакаш гербарите.

43

Анонимен

преди 4 години

Не харесвам БСП и никога не бих ги подкрепил на парламентарни избори, но за кмет бих подкрепил Мая Манолова. Тя няма да има особена власт, особено с общински съвет в София, в който ГЕРБ и ВМРО имат мнозинство. Просто ако Фандъкова пак остане кмет, това бетонира Герб на власт и овладяването на всичко, докато ако спечели Мая, това ще е поне разчупване на досегашния модел и поне лъч надежда. На първи тур гласувах за Игнатов. Сега на балотажа ще подкрепя ДБ за районен кмет и Мая Манолова за кмет.

42

Анонимен

преди 4 години

До 47 не съм социалист бе ***.Пак старата песен който не е скапан гербар е социалист. Така мислят само малките деца. Не може ли мозъка ти да вдене, че невинаги е така? Омръзна ми да ми приписват политически идеологии, които не следвам. Макар, че в България няма нито леви, нито десни, а всички са безлични мафиоти.

41

ББ

преди 4 години

На кукуво лято - е отговора на въпроса (в заглавието).

40

до 45

преди 4 години

да сменим кмета ОК.да бяхте излъчили от вашето котило някой достоен човек, дето разбира от управление.а вие Лая, та Лая!еми няма как да стане!София не е Полски Тръмбеж.

39

Мен

преди 4 години

Този е по - гнусен от Манолова.

38

Анонимен

преди 4 години

От 42 гледай какво ми дават минусчета... Ние в същия град ли живеем?Или искате да живеете в ***? Или просто сте платени герберски ***? Или имате делюзии? Като сектанти сте. Не приемате истината дори като ви я наврат в очите. Ами то вие сте като македонците бе хаха.

37

от специалния

преди 4 години

Червените дяволи ще запушат ли устите на шумните граждани?

36

Анонимен

преди 4 години

До 40 Ако кмета е добър нищо. Ако не, трябва да се смени. А също може просто да се потруди малко. Говоря ти за: качество на въздуха, качество на ремонти, спиране на презастрояването, качество на пътищата, незаконни ромски жилища, горене на предмети, непредназначени за тази дейност от същия етнос, контрол на безразборното строителство, контрол на грозните архитектурни проекти(вече има много такива), адекватни и съществуващи отговори, при подадени сигнали, чистота, ремонт на тротоари, много са.

35

Анонимен

преди 4 години

Ако софиянци изберете Мая / сестра Галева са кмет , значи сте софиянци !

34

до 39

преди 4 години

къде те стяга шапката бе софиянецо?какво трябва да направи кмета да не е диктатура?

33

Анонимен

преди 4 години

До 36 Първо, не ми говори как и аз участвам като въобще не ме познаваш. Второ, това е единствения начин. Понякога трябва да се правят жертви. Знам какво е направила "другарката", но ако държим Фандъкова никога нищо няма да се подобри значително. Това си става диктатура. Фактите са си факти. Тя не е направила толкова много за качеството на живот в София.Аз живея в този град, бе. Не искам да дишам мръсен въздух и навсякъде да виждам бездействие. Нека нещата да се влошат за да се посъбудят хората.

32

Ха-ха

преди 4 години

За София и софиянси е резил, че се допуска БСП в Общински съвет

31

Анонимен

преди 4 години

продължение:Съдружник е в една фирма с мафиотите Трактора и Бай Миле.Без да има квалификация е назначен за секретар на МВР при Сакскобурготски.Кадрува във ВСС с смс. Избира си сам главните прокурори.Не се явява на парламентарен контрол като лъже, че има ангажименти.И още много подобни неща като Ало Ваньо, тефтерчета с инициали ББ, ЦЦ, ИФ и т.н.

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28,дето му пука!Другарката,преди години беше ти народен представител,и не видяхме асфалт,ремонт на каквото и да е,а за мръсният въздух и ти участваш,

29

до 33

преди 4 години

айде лягай си вече, че умириса форума, ***

28

Анонимен

преди 4 години

Т.иквениците пак са взели стинки от вожда си да пишат. Не знам какво е миналото на Манолова, но да ми хвалите учителницата па руский дето е кукла на конци нещо не сте в ред.Малко факти за началника на Фандъкова:Преди 1989 е комунист и по тая линия завършва милиционерското в Симеоново. Там е и "преподавател".С една прочетена детска книга "пише" докторат пак по партийна линия.През 90-те години е трафикант на метаамфетамини според американското посолство.

27

Анонимен

преди 4 години

От 28 с простаци, които не приемат очевидни факти не мога да споря. Сбирщина шизофреници с делюзии. Вие сте като сектанти бе. Ако сектата ви каже да си отсечете ръката, ви ще го направите. Ама че кухи тикви. Като лидера ви сте. И да не кажете после, че съм социалист. Защото според тиквите ви прости който не е гербар е социалист. Абе осъзнайте се бре, само дечицата мислят така, че света е черно - бял. Инфантили.

26

Гошо

преди 4 години

Хора, без значение за кой кандидат сте, гласувайте. Покажете, че имате мнение и ви интересува какво се случва в София. Не оставяйте неграмотни хора от малцинствата срещу 50лв. и кебапчета да определят вместо вас!