10

Дедо поп

преди 4 години

Този е голям пич. Евала му правим

9

Анонимен

преди 4 години

голям праз

8

Анонимен

преди 4 години

До Мен 4ХОра в такива позиции, рядко им е проблем възрастта, ако решат да се пенсионират.

7

Анонимен

преди 4 години

До 3Такива хора, дори не се допускат. Говорил ли си скоро с депутат? Половината са "от кол и въже". Все едно говоря с някой, дето е завършил 9ти клас и мете улиците.

6

1

преди 4 години

Въпросния Бъркоу е известен и с това,че ходеше на работа пеша, без охрана. В България-държава с един файтон хора властта не желае сда се срешне с народната любов.

5

Приятел

преди 4 години

Едно сравнение с оная *** Цвета , от с.Болярово ,Ямболско.Дето не знае къде е Китай и Виетнам.Но гледа Боко в очите и ръси "пекински" мозък.

4

Мен

преди 4 години

Какво коментирате само - как викал, какво бил известен! А направи ли му на някого впечатление годините за пенсия - 56? А тука, ако можем и до 170 години ще ни карат да работим, зер *** няма кой да ги хрантути.

3

Анонимен

преди 4 години

В България е невъзможно да съществува човек като него. Дори и да имахме традиции в парламентарното върховенство, едва ли някой щеше да оцелее на удари от всякъде.Един вид, по отношение на дебатите в парламента, през последните годините се доближат до нашия "парлментаризъм".

2

Щерю

преди 4 години

Беше забавен тоя - О-о-о-рде-е-е-р, ордер...

1

May God bless UK!

преди 4 години

Една епоха в британския парламент си отиде с него.Нека новото поколение покаже на какво е способно, но без самоделки като боджо и садък.Бог да благослови Англия и Обединеното Кралство на Великобритания и Северна Ирландия.Амин!