10

Бай Петко

преди 4 години

Убиха си човека сакън да не го заловят турците и да пропее кой му е дал тая роля

9

До 9

преди 4 години

Прав си разбира се.Всички чеченски терористи са живи и здрави, и в момента са пратени от ФСБ с мисия в Сирия, Либия, ЦАР и пр., да окупират територията и контролират природните богатства в съответните държави. И от доказателства няма нужда. Това го знае всяко медийно подковано дете.

8

Анонимен

преди 4 години

"ИД потвърди смъртта на Ал Багдади"Ще потвърди ами, къде ще ходи, че няма да потвърди. Щом от МОССАД така са казали, много ясно, че ще потвърди. Шефовете трябва да се слушат все пак. Шефовете... и родителите пък още повече.

7

До 5

преди 4 години

Пак ще повторя. На празните кратуни, като твоята, може да втълпиш всякаква безсмислица, независимо, че липсват факти. Ти от факти не се интересуваш, защото те изискват доста четене и анализ. На теб ти требва нещо просто и безсмислено, като теб самия. Моля те обаче да ни споделиш кой известен терорист е бил ликвидиран от любимата ти расия? Спомням си, че навремето ги отглеждаха и обучаваха, както Карлос Чакала, а в днешно време са люпило за фанатизирани ислямисти от Чечения!

6

Хан Крум

преди 4 години

А пък Рашка-Говняжка все се съмнява. щото са некадърни да направят нещо голямо та за това смятат, че и другите не могат.

5

Ха-ха

преди 4 години

Дали 25-те милиона за информатора(?) издал Багдади всъщност няма да влязат в касата на ИД?Доста хитър начин да направиш законно финансирането на тая организация.Голяма работа са американците-ЦРУ финансира и подпомага ИД,а военните се борят с нея.Дето се вика-затворен цикъл и се преливат едни пари.Важното обаче е,че заграбиха сирийския петрол.

4

Анонимен

преди 4 години

Що да не потвърди. Проекта е пред закриване, или поне с намалена функционалност. Основните организатори агенти изтегляме под легенда "убит", поставяме нови в предвид задачите.Такъв кадър се изгражда с години, и винаги ще влезе в употреба за нов проект на ЦРУ. Ако руснаците го бяха докопали, това е друга история.

3

Е, И ?

преди 4 години

..Ще има нов лидер..... Е, и ?

2

MY DICK YANKO

преди 4 години

Важното е, че пак е Абу.

1

Патриот

преди 4 години

щом ЦРУ потвърди значи е истина ,поне до следващия път като го убият пак!