15

ПроСоТо,антигерб

преди 4 години

колкото и да са пънат гербомажоретките,Закона е пределно ясен:-"Прокуратурата е ДЛЪЖНА да възбуди Досъдебно производство за ВСЕКИ сигнал,подаден НЕ анонимно"!!!!!!!Е,Манолова НЕ Е "анонимна"!!..Та:-Какво чака "цацаратурата"?!?!

14

Анонимен

преди 4 години

Успех на Фандъкова!

13

Анонимен

преди 4 години

То като не си юрист и си *** не знаеш и сигнал като хората да подадеш, и тая се цани за кмет.

12

Анонимен

преди 4 години

липсва конкретика, разбира се, кой не е чувал за мая костинбродска

11

Анонимен

преди 4 години

В БГ съдебната система е все едно са се оплачеш на арменския поп за подхвърлен и невзет подкуп - 20 години затвор за убиец на дете - връщат шофьорската книжка на Местан

10

Страхливата Мая !

преди 4 години

Мая я е страх от директен диалог-дебат с настоящия кмет на София Фандъкова и затова започна с общите приказки и празните изказвания в стил Радев .......

9

-

преди 4 години

Изборите в България отдавна загубиха облика си на съренвование на идеи за привличане на електорат! Партиите тотално КУПУВАТ гласове - къде със асфалт, къде със саниране, къде с обещания за блага.....и някъде купуват в кеш! Но всичко е КУПУВАНЕ! Изхода - ПРЕЗИДЕНТСКА република и назначаване на изпълнителната власт от Президента . Ще бъде по ефтина демкрацията и по ясна отговорността.

8

Анонимен

преди 4 години

Ко мунистите са прости, озлобени и ограничени лузъри.....

7

Нова БСП излагация!

преди 4 години

Майчето вече чувства лебедовата си песен в политиката и започва да си губи нервите и да се излага !

6

Мая

преди 4 години

Сега разбрахте ли, че трябва да се борим срещу диктатурата ?

5

ПроСоТо,антигерб

преди 4 години

демек..Цацата:-"Трай коньо за зелена трява!"....Все им "липсват" доказателства,все не са наясно с проблемите,а се правят на ..да не използвам думата ..на ударени от амнезия,че така наречената "Прокуратура" Е ДЛЪЖНА ДА ПРОВЕРЯВА ВСЕКИ СИГНАЛ,ПОДАДЕН НЕАНОНИМНО!!!!!!!!!!"Прокурата" е ДЛЪЖНА ПО ЗАКОН да разследва ВСЕКИ СИГНАЛ,стига той да не е анонимен!!!!!!!!!!!ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ТРЯБВА,ДЛЪЖНА е да ги открие,или отхвърли тая...тая...свежо неричана "цацаратура"!!!!"йобтвоюмат!"

4

поздрав от Будапеща

преди 4 години

Здравей, София! Аз съм Гергей Карачон, наскоро избраният кмет на Будапеща. Преди три седмици гражданите и партиите, които искат промяната, се обединиха и от това обединение се роди победа. Сигурен съм, че това, което гражданите на Будапеща успяха да постигнат, ще постигнат и гражданите на София. Затова призовавам в неделя да излязат и да гласуват за опозиционния кандидат Мая Манолова, за да може и София да бъде по-свободна, по-солидарна, по-зелена и по-европейска.

3

така е, липсва

преди 4 години

Пък и да има конкретика, я тефтерчето ще се загуби, я нещо друго ще се случи и конкрериката отново липсва.Ако няма желание за борба с корупцията по високите етажи, няма и конкретика.Всичко е пунта мара!

2

Истинска комунистка

преди 4 години

Много низко е паднала другарката Мая Манолова-Найденова в безсилието си да привлече електорат с празни приказки и явни лъжи ......

1

Анонимен

преди 4 години

А за кмета на Несебър не ти трябваше конкретика :)