19

Анонимен

преди 4 години

Хората искат брекзит ама политиците им са мър ши.

18

пецата

преди 4 години

идеята на брекзита е да няма брекзит но да изглежда че уж всеки момент може да излязат, с други думи да държат ес под напрежение и да избегнат политическо влияние и налагане на правила от ес

17

Надълго

преди 4 години

УК ако беше диктатурна държава като России досега щеше да е излезла няколко пъти, но не става така. Отделно, това е благословия за бизнесите от двете страни на Ламанша, та чак до Америка. Вие политиците ги оставете, финансовия център на света- Лондонското Сити трескаво се застрахова и презастрахова и вече е стабилно да понесе каквото и да е. Вервайте ми, ако в Ситито настане криза онази криза от 2007-8 ще ви се види като сапунен сериал.

16

Анонимен

преди 4 години

Toва са си вътрешни проблеми и не виждам защо ние трябва да ги коментираме, независимо че дават косвено отражение и на нас. Явно навсякъде има хора, които се възползват от икономическата ситуация за лични цели. Типичното определение, за бившата Империя е, че няма приятели, а интереси. Сами трябва да си извървят пътя.В България всичко ни е ясно и затова сме на това дередже.

15

АнонимеН

преди 4 години

ПАРЛАМЕНТА НА БРИТАНИЯ СЕ СЪСТОИ ОТ ДВЕ ЧАСТИ.А КАМАРАТА НА ЛОРДОВЕТЕ ОБЯВИ, ЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПИ ИЗЛИЗАНЕ ЩОТО ЩЯЛО ДА ИМ ВЛЕЗЕ МНОГО НА ДЪЛБОКО!!!КАМАРАТА НА ЛОРДОВЕТЕ Е СЪСТАВЕНА ОТ СУЛЮ И ПУЛЮ КАТО СИНА НА КРАЛИЦАТА ЧАРЛЗ И Е НАСЛЕДСТВЕНА !! ДОРИ ДЕТЕТО ДА Е ШИЗОФРЕНИК АКО Е НАСЛЕДСТВЕН ШИЗОФРЕНИК (ЛОРД) ТО ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА ИМ!ПРИ РАЗПАД НА БРИТАНИЯ ЦЯЛАТА КАМАРА НА ЛОРДОВЕТЕ ИЗЧЕЗВА

14

Анонимен

преди 4 години

Хич даже не са смешни- 3г изнудват ЕС за получаване на най-добри условия за излизане, и го постигнаха. А дори и да излязат на 31 януари, после още 2г ще има уточняване на митнически и търговски споразумения, т е. привилегии.

13

Анонимен

преди 4 години

Абе може и да им се получат нещата, ама от друга страна пък... може и да не им се получат...Обаче пък кой знае, може да има брексит ама пък може и да няма..

12

Слаб Джонсън

преди 4 години

Палячото Джонсън се прави на велик и уговаря Brexit а Британският парламент не го одобрява ....... и така няколко пъти ..........

11

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

Великобритания,стана като нашата Нинова.Давам оставка,след седмица .....Не давам оставка.И те така,искам exit,не искам exit .

10

Анонимен

преди 4 години

Загрижили се са ЮК щот мноо разбираме от всичко...особено от синхронни скоци във вода и други екзотични спортове...не сте ли ги гледали българските коментатори по телевизиите

9

АнонимеН

преди 4 години

АЛА БАЛА ПОРТОКАЛА!!!ОТ БРИТАНИЯ ВЕЧЕ ОБЯВИХА, ЧЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ НОВИ ИЗБОРИ И НОВИЯ ПРЕМИЕР ДОРИ ДА Е СЪЩИЯ ЩЯЛ ДА ПОИСКА НОВА ОТСРОЧКА ЩОТО ЗА 1 МЕСЕЦ ОТ НАЗНАЧЕНИЕТО МУ НЯМАЛО КАК ДА СЕ СПРАВИ С ИЗЛИЗАНЕТО :DКЕРВАНА СИ ВЪРВИ КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ!!КАТО ИМ ДАДАТ НОВА ОТСРОЧКА ДО 31 ЮНИ ЩЕ МУ МИСЛЯТ ПАК КАКЪВ НОМЕР ДА ИЗВЪРТЯТ ЗА ДА ОТСРОЧАТ ОТНОВО ДО 31 ЯНУАРИ НЕЗНАЙНО КОЯ ГОДИНА!

8

Смешно

преди 4 години

Трябваше, щеше , надявахме се .... и пак нищо ......... ще чакаме отново .....

7

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Борис, Борис за нищо не ставах.

6

Анонимен

преди 4 години

Как спечелиха войната?

5

Анонимен

преди 4 години

Британия е перла в короната на Индия и Пакистан.

4

Анонимен

преди 4 години

Глупави, глупави британци мислят си, че са по-умни от другите, а станаха за смях пред световната общност.

3

Дъ Клаш

преди 4 години

Преди им беше лесно на англетата стане ли война влачат с кораби индиици и пакистанци да се бият а сега индииците и пакистанците ом напъват жените.Ама то е казано че последните ще стнат първи.

2

Анонимен

преди 4 години

Последният голям премиер на Англия !!!

1

Анонимен

преди 4 години

Великоалбания чака ред. Новият Албанион чака.