11

КАТ яде

преди 4 години

Кибапчитата ни рива!

10

Анонимен

преди 4 години

При комунистите винаги има двуличие и предателство. Сегашните либерасти, нали ги наследяват, та са същите.

9

Анонимен

преди 4 години

"Той още не е сигурен дали наистина наистина е искала да избяга с него или е работела за "Щази". Този бавноразвиващ ли е? Не знае ли че жените имат кух зъб като змиите.Само че е пълен с дрога.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Сега са си баш същите ...

7

Ембуа Нконго

преди 4 години

И аз не познавам такъв в Афиканистан!

6

Фикрет Ахмеди

преди 4 години

Какъв е тоя Ханс Шулце, аз такъв не познавам в Германистан

5

Анонимен

преди 4 години

До 5 Новите " демократи" са внедрени пребоядисани комунисти,с мисия от БКП.Иван Костов,Елена Костова все отбор комунисти,които станаха милионери и раздадоха държавата на себеподобните !

4

Анонимен

преди 4 години

През комунизма една пияна манерка от ДС ако реши,може да те унищожи физически,психически или в най добрия случай да ти разбие семейството или да те тикне в затвора след инквизиция.Най страшните репресии са били до към 70 те години наминалият век.В момента тия *******са с тавана на пенсията под лозунга" Да живее демокрацията" А за миналите престъпления " Било,каквото било.Времената бяха такива".

3

Анонимен

преди 4 години

стига с тия претоплени манджи от преди 50 годиниа се зададат избори и се почванапълниха учебниците с глупостикато сте толкова за истината що не напишете че татето на президента стоянов е било агент на дси на свадбата му комуват активни борциа ной е бил главния комсомолец в образцова гимназияоцеляват продажниците и нагаждачите в българияда не говорим за кратунковеца от банкя дето е второ поколение комунистили за преседателката на нс цачева - партийна секретарка

2

Анонимен

преди 4 години

Този човек е седял в затвора сравнително малко. У нас при обвинение `шпионаж в полза на Запада` затворът е бил над 10 години при много тежки условия. а да те обвинят в шпионаж, стига да те нарочат, е било най-лесното нещо. достатъчно е било да има подставени лица, които да донесат, че имаш връзка със западняци и си готов. А пък да те нарочат причини е имало предостатъчно - например някой висш кадър от БКП се е огледал в апартамента ти или пък в жена ти и ти му пречиш.

1

Анонимен

преди 4 години

Това е помощта от Русия, осакатява едно общество от германци и ги прави на слухтящи доносници. В същото време другите германци стават една от най-силните икономики в света