88

Анонимен

преди 4 години

Дайте пари на младите учени, а не на тези мумии, които са се наяли и наживяли при бай Тошо. ***.

87

СВРАКА

преди 4 години

НА ЛИЛИ И ТРЯБВАТ ПАМПЕРСИ НЕ ПАРИ.ПО ВЬЗМОЖНОСТ ПОДПЕЧАТАНИ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО.....ДАМСКИТЕ ПРЕВРЬЗКИ ЩЕ СИ ГИ ПОЛУЧАВА И ДО 100 ОТ ГЕРП

86

Кривондел

преди 4 години

Анжел Вагенщайн?Иван Иванов? Както пише Булгаков "Добре, Достоевски е писател.. Два реда да прочетеш и разбираш, че е писател, без да е член на съюз. А сега без съюз не може". Тъжно. Апаратчици изместват заслужилите.Дано да дадат на Лили Иванова. Тя заслужава.

85

Анонимен

преди 4 години

Иван Иванов - поет? Този пък кой е? Звучи като *** Пуев ... или като майтап.

84

Нормален

преди 4 години

И като умре ще си вземат всичко обратно

83

Ani

преди 4 години

всички тия явно получават "награда" само ако имат заслуги към герб, ето Лили подкрепи Фандъпова и веднага получи награда, която преди и беше отказвана.Значи така с нашите пари герб дефакто купуват гласове.Раздадат на 10-ина по-известни "награди" които взимат от нас и матр'яла се хваща на техните агитации и хоп избира посочения удобен човек.Бих го пратила цялото правителство в затвора за харчене на държавни пари за купуване на гласове.А симпатизанти на БСП които имат заслуги към народа а не към герб те получават ли "награди"?

82

Анонимен

преди 4 години

За МИЛИОНЕРКАТА?

81

Циник

преди 4 години

Аз не я харесвам... Въпрос на вкус..Но при положение, че е на 100 години.. Да и /им отпуснат - по-ще е разумно - отколкото да пръскат данъци по ромските развъдници

80

Минувач

преди 4 години

Не съм съгласен от моите данъци да се осигурява това чудо "пожизнена парична награда". Как точно е заслужила тази световно неразпознаваема соц. певица подобно нещо? Няма спор, добре печели от носталгичната струна на няколкостотин хиляди българи, вперили поглед в миналото където има банани за нова година и 8 часов работен ден от който се работи само един.

79

Анонимен

преди 4 години

Лили Иванова е една от най-великите певици , не само в България ! И дори нея сме готови да плюем и мразим ! Няма такъв народ като нас , затова сме на това положение !

78

Социална помощ?

преди 4 години

Какво се пънете и се карате!? Ами те предложените са вече взели-дали. Както се казва некролозите са им в предпечат. Оцениха ги на 700 лева...а бе думи нямам! Срам!

77

МАДАРА

преди 4 години

Хора имащи нужда от тези пари не гИ получиха и живеят в бедност, а са работели Цял живот. Тя има пари и не са и нужни- дайте ги на хора в нужда.

76

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 74И никога не е изпяла един стих който да го е съчинила сама.Лейди Гага, Бруно Марс могат да съчиняват сами песни.

75

Sichtpunkt

преди 4 години

Новина 1:"лили Иванова призова да гласуваме за Фандупкова"Новина 1:"Лили Иванова получи пожизнена годишна пенсия от 10'000 лева"Това е гнycна лъжа!! Тук бяха написали, че България е глобена (за проява на расизъм в мача и с Англия) с 10 хиляди лева, а Англия с 5 хиляди лева. А се оказа че и двете са глобен с 10 хиляди лева!!

74

Да, прав си

преди 4 години

До МеханджийскиИзвинявам се, обърках имената.

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 75С този глас,който е имала на младини нямаше да и се наложи.

72

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73Едно ще каже ако Лили беше родена по времето на демокрацията щеше да се прави на западна поп звезда и или на бг чалга звезда

71

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 74Музиката на Лили Иванова нее за 10 годишни,текстовете и са на високо ниво,особено старите писани от бг поети. Това не е Криско,гери никои други такива.

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68Ако човек разбира от музикален софтуер може да мине и без композитор.Текстовете може да се напишат и от 10 годишни. Това е нивото на музиката. Не ти трябва професор важното е каквато и простотия да измъдриш да има ритъм.Големите разходи са ако човек иска да има скъп клип с ефекти.

69

Анонимен

преди 4 години

Жената най-малкото се бори с чалгата,вие какво е направила.