38

Анонимен

преди 4 години

Гледам повечето са започнали да хейтвт без дс вникнат в статията. Уважаеми сънародници, статистиката е за ГРАБЕЖИ с насилие, а не за обикновени кражби на крушки или от автомобила. Говорим за нападение и заплаха с оръжие. Има голяма, ама много голяма разлика!! Оплакванията, че в България ома голяма престъпност са нелепи. Тук е в пъти по-безопасно от много от западните държави!

37

Трът

преди 4 години

Хем се чудя хем се мая. Великият Шабан Шаулич остави на семейството си 450 000 евро хубава къща и средно добра вила а пък например наш Константин ( разбирай Коцето ) фолк недоразумението -- Ферари, къщи ( палати) и т. н. Ама всички весело си мълчат и се правят на недоразбрали. Прокуратурата спи- демек няма такова животно. Куките са на процент - нали се отчита човека. Та така в Абсурдистан всичко е ОК.

36

Анонимен

преди 4 години

,,..Най-много се краде в Белгия, Франция, Испания, Англия...'' Да ви кажа до сега не съм чул там някой да е откраднал всичките заводи и фабрики както в България,нито съм чул някой да е източил парите на цяла банка с държавните пари и после да не са го открили за да си понесе последствията,а също така да си върне и откраднатите десетки милиарди на държавата.Какво ни занимавате с кокошкари и убитаци,утайката на обществото.Пишете за нашият ни ,,Елит''.Кой от къде има милионите за хотели и самолет

35

Анонимен

преди 4 години

От Варна. Хха! Напомня ми за подобен Случай. Един познат оставяш така евтини андроиди, без парола, без нищо и само чакаше някой шаран да гомоолзв като личен, а после го изнудване :D...Затова - деца внимавайте!

34

Време е...

преди 4 години

Аз оамискм закон за свободно теоане на крадците. А си представи, че днеска се гръмна 20-30 апаш в квартала и после ги кажат по новините, за назидание! Ще крадешмли? Малеее! Хем по-малко кражби, хем по-малко крадливи и нежелателни индивиди в обществото ни!

33

от Варна

преди 4 години

Преди години брат ми си беше забравил телефона в колата и я оставил отлючена. Някой го взел!Вечерта в къщи си отваря гугъла да блокира телефона и вижда две нови снимки направени след кражбата. Направили си селфи двама хубавци от по-*** 16-18год. Отишъл нашият до районното със принтираните снимки и оттам с патрулката направо отишли в махалата пред къщата на пишман-апашите-казали,че не могли да устоят на изкушението. Такава кражба се води разкрита, в случая е по-скоро комична!

32

От Англия

преди 4 години

Тази статистика е ала -бала. А и най много в Англия крадат албанци, румънски и български си.гани. Както и тийнеджърите от бедни семейства, на социални помощи. И аз, и жена и сме си губили Айфоните и са се намирали, ама живеем в бял район. Аз съм намирал лаптоп във влайчка и съм го връщал.

31

Анонимен

преди 4 години

в статискиката, също така, не са включени и кражби, които не са регистрирани. Което е масовата практика в БГ. :)

30

Анонимен

преди 4 години

На нас вчера някой/и ни открадна почти всички ЛЕД крушки от стълбището-12 етажа. Културен крадец, оставил две точно до входната врата. Предполагам, че такова нещо на никого в България няма да му се стори кражба, но дефакто си е! Може би в Белгия, Франция... това би влязло в някаква статистиката. Официално обаче всички кражби под мин. заплата, е съмнително дали някой знае колко са. Да се доучнява за какви кражби става дума, моля!

29

Мен

преди 4 години

То в България каквото имаше за крадене отдавна се свърши

28

Мен

преди 4 години

Кражбите в България са малко защото крадците са се изнесли в Белгия, Франция, Испания и Англия

27

Анонимен

преди 4 години

Понеже кражбите са ни малко затова първите и вторите етажи по сградите са с решетки, входните врати подсилени и повечето входове се заключват. За да не разваляме цветята и розите на управляващите от 30 години, всеки се оправя сам както може

26

Анонимен

преди 4 години

не е вярно това. най-много се краде в България! от Лойко, Дебелян, Доган и обръчите фирми и подставени лица около тях. Годишно стотици милиони биват отклонявани в офшорни сметки.

25

Анонимен

преди 4 години

Колко от дребните кражби се регистрират у нас? Нали това е целта по статистика да се с ниски показатели, а действителността е различна.

24

беден ви е речника

преди 4 години

Кражба, при която се използва насилие се нарича грабеж, драга Камелия Цветанова.

23

Анонимен

преди 4 години

От тези 22 закупуването с предплащане на американските щайги включени ли са? Или те са 8 от тях?

22

Анонимен

преди 4 години

Доган/Пеевски/ГЕРБ малко ли крадат?!

21

Анонимен

преди 4 години

Белгия, Франция, Испания, Англия окрадоха целия свят през вековете. Най-големите крадци са.

20

Анонимен

преди 4 години

На държавно ниво, спестяванията ми ги обраха БСП и Жан.А магистрали нямаше.А сега същите тези гнусни бесепари имат наглостта да плюят по ГЕРБ.Начело с техноимпексова.

19

Анонимен

преди 4 години

Аман от неграмотни журналисти.Кражба ,при която е използвана сила или заплаха се нарича грабеж.И в почти всички случаи се сигнализира полицията,така че статистиката е реална.