12

ЛОШО

преди 4 години

Ваксините са нещо през което трябва да мине всяко Дете . В България стана страшно - всеки родител знае това . Ваксините в България са произведени в Незнайна Лаболатория , повечето са внесени от Турция и произведени от ИДИЛ в Сирия .Та да ви кажа - Трябва Децата да се ваксинират , но с Ваксини от Сертифицирани Производители за Територията на България .Знаете как Петър Москов се опита да внесе Ваксина от Турция - ДАНС го спря - тя беше Отровна .И сега Москов има Имение на Босфора .

11

Опа

преди 4 години

До Анонимен 12По-полека с хейта. И гледай на теб да не ти се случи случка (не казвам "на децата ти", щото е ясно, че такъв деца няма)

10

анон

преди 4 години

Всяка ваксина първо лично да се пробва от здравния министър и семейството му, след това да се пуска за хората!

9

Анонимен

преди 4 години

Класика - ваксина, будна кома, инвалид, ревяща гладна майка тюлен и лошите общество, което се стиска, а не мята пачки.

8

Анонимен

преди 4 години

Майките се оплакваха, че им трябвала чужда помощ, за да отидат до магазина и на фризьор. Сега май всички са се писали като лични помощнички и вземат парите за чужда помощ и все пак намират време за фризьор.Всичко е пари.

7

Анонимен

преди 4 години

Познавам една, която гълташе хинин+коняк и вдигаше тежки кофи за да абортира. Сега гледа дишащ труп, но ако я питаш, казва, че е от ваксина.

6

Анонимен

преди 4 години

"след като му поставят ваксина." анти анти-ваксърите: не било от ваксината, било от пюре. мале мале...

5

Анонимен

преди 4 години

До 2 години като не проходи и не проговори, ясно е че има нещо сбъркано през 9-те месеца.

4

Нещо друго

преди 4 години

Забравяте нещо друго. Всичко това се случва, след като дните преди да се разболее детето е яло пюре.И както казва колегата под мене, това не е плашене, това реално се е случило.

3

?

преди 4 години

До Анонимен 3ко каза ко?ти сам разбра ли си?

2

Ф.С.В.

преди 4 години

ЗДРАВНАТА СИСТЕМА КОЯТО ГО Е ДОКАРАЛА ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ С ФАЛШИВИ ВАКСИНИ-(ТОЙ Е БИЛ НА 2 ГОДИНКИ ТОГАВА) СЕГА СЪЩАТА ТАЗИ "СИСТЕМА' НЕ ИСКА ДАЖЕ ДА МУ ОТПУСНЕ 20 ЧАСА ПОВЕЧЕ ! КАКВА ГАВРА С БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА И МЛАДИ ХОРА!-- ТОВА Е ЗДРАВНА ГАВРА- ТЕЗИ СА ЗА СЪД И ЗАТВОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

д-р Хаус

преди 4 години

До 2 годишна възраст всички ваксини отдавна са поставени. За реимунизации е още рано, това се прави след 4-5 години. Стига сте плашили хората с тия имунизации. Опитвала се е да се отърве от него през бременноста, а сега олеле...