4

един тъп анализ

преди 4 години

От зехтин и мед в това количество никаква контрабанда не е.Няма да да забогатее от това.Обаче държавните служители на това му викат контабанда.Що ли?Защото и те искат да цоцат и от най-дребното.Или няма рушвет значи е контрабанда.А как да го наречем тая беднотия у нас.Ами да- контрабанда е беднотията.Само че законно.Едни богатеят за сметка на други.СМЕШНИЦИ

3

Анонимен

преди 4 години

До ТемидаА ти с какво ще се похвалиш?

2

Анонимен

преди 4 години

Основният канал за трафик на човешки органи минава през България за Западна Европа.А митничарите заловили шарлан и мед.Да се смееш ли,да плачеш ли? Поне не ги пишете тия че да ги не излагате.

1

Темида

преди 4 години

Какъв невероятен успех на нашите митничари! Хвала на тях, на техния патриотизъм, родолюбие, себеотрицание!Хванали 700 кила зехтин и 280 кила пчелен мед. Все едно са хванали 250 тона злато, 2 милиона къса цигари, 1900 литра ракия...Човекът се е възползвал от евтината лира и е решил да купи малко стока и да изкара някой лев като я препродаде. Ама нейсе, тъй като в този "новинарски" сайт няма какво друго да публикуват или препишат, са сложили тази "статийка".