14

сливналия

преди 4 години

Две женици в съседен район се опитваха да се борят със застрояването и май ще ни идват на гости. Щото в Сливен не било така презастроено . Така че внимателно . Мафията не дреме .

13

Продълж. на ????????

преди 4 години

Между бл.56 и 57, построени още по времето на социализма, има една съвсем малка зелена площ.Някой е решил точно там да забучи още един толкова висок блок. Не му ли идва наум какво може да стане по време на някое по-силно земетресение и каква е амплитудата на отклонение, когато се заклатушка толкова висок блок в момент на земен трус?А там 16-етажните блокове са два, сега искат да вдигнат още един! Затова живущите в тези два блока вече препречваха бул."Г.М.Димитров" точно след работно време.

12

????????????????????

преди 4 години

Поредният небостъргач, който ще остави в сянка много жилища в най-източната част на "Дианабад" ще се строи на територията на "Студентски град", там, където от години е централата на "Мултигруп" - непосредствено до бул."Г.М.Димитров", който разделя територията на двете общини.Как би могъл кандидат-кметът да противостои на това?Точно срещу този бъдещ небостъргач, на територията на "Дианабад", западно от бул."Г.М.Димитров", се намират бл.56 и бл.57, на по 16 етажа, построени близко един до друг.

11

Анонимен

преди 4 години

И как точно ще се бори с този безкрайно изтъркан проблем "презастрояване"? Аман вече от демагози.

10

Стар софиянец

преди 4 години

А нашият кмет на Лозенец,Дреков се бори ЗА ЗАСТРОЯВАНЕ !!!/ И тези преди него/Не остана и грам въздух от залепените една до друга високи сгради и по най малките и тесни улички.Отстоянията между тях са против всякакви правилници и устройсво на сградите по законУжасно и подтискащо!.Явно парите не миришат.Кварталът е съсипан,а колко хубав беше с ниското строителство,къщи и дворове-градини. Сега вече е късно каквото и да обещават кандидатите,независимо от коя партия!

9

доктор ли

преди 4 години

Поредния мераклия да политиканства!

8

Анонимен

преди 4 години

И този иска да стане кмет с детска градина !А проблема не презастрояването, а калпавото и хаотично строителство, улици и булеварди като свински черва.

7

Анонимен

преди 4 години

кажи, че събориш на шестака асансьора и ще видиш как ще бъдеш избран

6

Анонимен

преди 4 години

Доктор в Бърза помощ

5

House M.D.

преди 4 години

От заглавието не става ясно дали е доктор на философските науки, на физико-математеческите науки или на правните науки.

4

Анонимен

преди 4 години

Ако спечели-ще стане милионер в евро. Ще се бори вторият мандат за мултимилионер...

3

До 1

преди 4 години

Ти, като Пекин ли искаш да ставаме?

2

Анонимен

преди 4 години

Изобщо ме ме интересува софия. Този скапан град недостоен да бъде столица на България. Трябва да е Варна

1

Анонимен

преди 4 години

Строй ве, щял да се бори с презастрояването. Най-развитите градове са ултрапрезастроени, да бъде сграда до сграда и яко настроено. Кой не е обикалял той не е видял, като слеза от самолета София ми се струва суперширока, просторна и празна.