35

Кк

преди 4 години

А кога ще проверят шосетата за кал, която ще извади автомобила от пътя независимо с какви гуми си??

34

Анонимен

преди 4 години

До 6: точно обратното- според закона гумите трябва да са зимни, или други поне с 4мм грайфер. Това не означава, че тези 4мм са за дължителни и за зимните. Иначе защо изобщо трябва да се слагат зимни гуми, като може с всякакви ?

33

Koly kucia

преди 4 години

КАТ трябва да се закрие.Там са само хрантутици и хранилки кам държавата.Най корумпираната,хитра и мафиотска структура.Всички ги знаят но си траят..

32

Анонимен

преди 4 години

По всички големи вериги супермаркети и техно маркети гумите им така стоят по рафтовете.И как няма да стоят,като цените им са непосилни за обикновения човек.Явно някъде са пошушнали,че гумите им не се харчат и полицията започна акция зима,без още да е настъпила нито астрономически,нито реално.Интересното е и друго,че всесезони има само по сервизите,където с монтажа излиза златна.

31

Анонимен

преди 4 години

По всички големи вериги супермаркети и техно маркети гумите им така стоят по рафтовете.И как няма да стоят,като цените им са непосилни за обикновения човек.Явно някъде са пошушнали,че гумите им не се харчат и полицията започна акция зима,без още да е настъпила нито астрономически,нито реално.Интетеснотл е и друго,че всесезони има само по сервизите,където с монтажа излиза златна.

30

Анонимен

преди 4 години

По всички големи вериги супермаркети и техно маркети гумите им така стоят по рафтовете.И как няма да стоят,като цените им са непосилни за обикновения човек.Явно някъде са починали,че гумите им е се харчат и полицията започна акция зима,без още да е настъпила нито астрономически,нито реално.Интетеснотл е и друго,че всесезони има само по сервизите,където с монтажа излиза златна.

29

Анонимен

преди 4 години

Po silata na koi pisan bulgaristan zakon v monarhiata ste globiavat, stom zimnite ispanski gumi ne sa zadaljitelni?!

28

Зимна гума лятос

преди 4 години

Целогодишно съм подготвен за зимата.

27

Анонимен

преди 4 години

"Не са мръднали, нито се размекват от горещините, нито нищо, а зимата държат яко!"Батьонка, смеската на гумите или е мека, или е твърда. Каква е тая универсална, дето на -20 и на +40 лепи еднакво добре - сподели с лидерите в бранша(Michelin, Conti, Metzeler и т.н.) че да разберат и те.Че се убиха за мотори да правят двойна смеска гуми(в центъра твърди, в краищата меки) и процеса им излиза прескъп. Те ще ти платят няколко милиона, няма дерт - за тая магическа смес дето пасва на всичко...

26

Анонимен

преди 4 години

До КътюВместо да се борим всички да имаме нормална полиция , ние пишем глупави коментари

25

Кътю

преди 4 години

Ам ша измислим нещо. Сложил съм 2 фунийки от двайсетолевки у жабката. Ша дрифтя и ша пиля гуми колкот ми сака душата ве ей

24

Анонимен

преди 4 години

Вижте Александр Дорогов в ютюб , последният му клип -'' Полиция спит а служба *** ''Влиза с камерата в приемната на участъка а там полицаите с подути очи , дремят Накара ги да си напишат сами жалба че спят по време на служба А ние тука се чудим дали имаме право да ги снимаме

23

Анонимен

преди 4 години

И аз карам със всесезонни гуми, известна и реномирана марка, обаче не я казвам да не стане реклама.На предните съм ги сложил, а задните са ми зимни. Карам целогодишно с тях, и да споделя, не мога да се оплача!Не са мръднали, нито се размекват от горещините, нито нищо, а зимата държат яко!И при +40 градуса са перфектни, нищо че са зимни.

22

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо сега гледам Mr Rissso Побърква ги катаджиите

21

Анонимен

преди 4 години

До Boko boГледайте в ютюб как се борят с техните корумпирани катаджии в Украйна или Русия Но ние с нашия робски манталитет ни е страх да го прави и само мрънкаме по форумите

20

Анонимен

преди 4 години

Какво и е на зимата,та ще гледат подметките.Някой от тях да ли е виждалшублер.Как ще видят спирачките и щозначи толеранс до сега.Тези дни смогътбе десетки пъти,но фанинко е на избори.Строителни машини пушат и станахакато леки коли по центъра.Несе диша,но няма изказване.Отделно колко дизели ни заливат.Зимата дойде,ромитесъщо са на ход.Изтървана работа.

19

Boko bo

преди 4 години

За служителите ат Пътна Полиция, ако въобще има такова нещо започва кампания по събиране на пари за идващите празници. И те имат семейства, и те искат джипове и мезонети.

18

Анонимен

преди 4 години

До до 21Ти къде живееш Повече от година катаджиите имат по 3 камери в колата и всеки има микрофон на ревера Затова и много напуснаха и има недостиг Сега се оборудват всички пол. коли с камери и всички полицаи ще имат право да работят като катаджии

17

до 21

преди 4 години

Къде ги видя тези камери и микрофони! В сащ всеки полицай имат камери с микрофон на ревера, но в България няма, за да си докарат още някой лев!

16

Анонимен

преди 4 години

Ти като им даваш пари ги поощряваш другият път пак да те спрат за пари Освен това рискуваш да те задържат за подкуп -вече не смеят да вземат пари , след като ги накичиха с камери и микрофони