26

Ало, Ваню 2

преди 4 години

Просто Топлофикация трябва да Умре и готовооо, Ама Юрганка ще влезе в затвора минимум.

25

Анонимен

преди 4 години

Много интересно че всяка зима на хартия има 3000 машини а като падне снега десетинаа се влачат по пътищата. Как ги правят тези работи.

24

Еее

преди 4 години

Ква зима кви пет лева всеки ден патувам и ги виждам патуват с вдигнати кофи .Мажат очите на хората .Пълен цирк.

23

сол

преди 4 години

с тая сол, колата съвсем ще изчезне. Кучето като го изведа и все едно е нестинарка. Обувките - и тях трябва да ги хвърлям на един сезон. Защо? Защото трябвало да е почистено. Ай - друм.

22

Гурбетчия

преди 4 години

Готови за зимата: 3000 машини ще чистят пътищата, на склад има 35 500 т сол, но незнам защо винаги първия и последният сняг ни изненадва. Българска работа, нали навсякаде политиците се бъркат

21

Анонимен

преди 4 години

Солта пари недава.Но нафтатааа.Там еделаверата и после защо вървят свдигнати кофи и се прибират.3000по80 лпо 2,20,за един път,а като се въведе по10, плюс заплати.След, което какво сеправи.В момента наемат хората за 200 лв на повикване и да имат готовност давъртят геврека 12 h.Ако заплатата е1200отива 3000. 200 в джоба.После не епочистено и ромите чегъртат спирките.

20

abe

преди 4 години

В тая държава само мрънкачи. Натрупа 5 санта сняг и всеки почва да плюе кмет или държава щото не може да изкара колата. На някого да му хрумва, че може да отиде на работа с градския транспорт или пеша? Тюфлеци, свикнали до *** да ходят с кола, почват да реват, че трябвало да повървят 2км. Абе, байовци, преди 15-20г. да не би улиците да са били изчистени до асфалт? Всеки се оправяше както можеше и никой не се оплакваше по една проста причина - хората разбираха, че е нормално зимата да има сняг

19

Наблюдател

преди 4 години

Зимата започва на 22.12, каква зима ви гони?

18

Радослав

преди 4 години

Медийте са най виновни за цялата история!Понеже са се продали за жълти стотинки като падне снега се състезават да създават още по гръмки заглавия и да ни обесняват как видите ли 2см сняг е бедствие от библейски размер и как властта не била виновна за откровената си некадърност и несправянето с лекото за нашите географски ширини заснежаване!Там е проблема,че вместо да отидат и да питат началниците на държавните структури как ще коментират излагацията си и некадърността си,те им дават оправдания!

17

Анонимен

преди 4 години

Всяка година едни и същи приказки..

16

Анонимен

преди 4 години

Каква зима? Следващата седмица пак ще е 20С +. Всички тези новини за "тежка" зима и студ са спонсорирани от топлофикация.

15

Радослав

преди 4 години

Които смята, че държавата пак ще бъде изненадана от снега които ще обявят по новините поне 1 седмица по рано, да сложи +.Които смята, че просто австралопитеците толкова си могат и проблема не е в тях, а в ледения апокалипсис от 2 см сняг да сложи -.Как преди 20 години при половин метър сняг ходехме на училище и родителите ни ходеха на работа?А сега падне 2 см сняг и по медийте почват-леден апокалипсис, снежно бедствие, България в ледения капан на сибирския студ и др. гръмки оправдания на власта

14

Абдал

преди 4 години

Ще фатаме ли пак всяка снежинка? Ако изкара цялата администрация Бокича може и да ги хванат.На човек по една се пада.

13

Елемаг

преди 4 години

Стига с таа сол,че ни изгниа колите...Не стига,че ги правят вафлени вече ми и тая сол.Кой ползва сол бе братче?Сърбите даже не ползват сол!!!

12

odpo

преди 4 години

Не се притеснявайте "ЗИМАТА ПАК ЩЕ НИ ИЗНЕНАДА"...

11

гост

преди 4 години

и след тази чудесия която са подготвили няма да имаме коли всичко ще е на дупки

10

aa

преди 4 години

35500т сол....малиии.читав Опел няма да остане :D

9

Гошо

преди 4 години

Ние това много добре го знаем колко сте подготвени

8

Fck

преди 4 години

Сол и Луга и химии и напролет си караш колата ,като фред флинтстоун отвсякъде изгнила и проядена...ужас и затова си плащаш е тва е хубава Държавица :))))

7

Най ми хареса

преди 4 години

"от момента на спиране на снеговалежа". Ако вали 24 часа без прекъсване, не е някакво чудо невиждано, и натрупа метър сняг, как точно ще почистят за два часа, не е ясно. Важното е, че има наредба. Че е писана от неандерталец, с навик да не излиза от пещерата, докато не се извали, няма значение. Затова и сме територия, а не държава.