40

ТИКВА

преди 4 години

ХЕЛОУИН Е ПРАЗНИК НА ГЕРБ.

39

Анонимен

преди 4 години

Турски поток през България се строи от саудиткща фирма със саудитски пари, с руски тръби. По него ще тече руски газ, от който България няма да получава никакви количества, а транзитните такси ще се получават от саудитската фирма следващите 15 години.

38

Анонимен

преди 4 години

Дания подписа договора с Газпром !!!!Проекта е 100%!Радва ме факта че, ще гледаме преобуващи гербераси в въздуха !Гледайте как обръщат лопатата :)))

37

така е

преди 4 години

Унгария е наложила вето на съвместно изявление на НАТО за Украйна, защото то не е споменало "лишаването от права" на унгарското малцинство в съседната страна, съобщава "Асошиейтед прес", цитирайки унгарския външен министър Петер Сиярто.Той също така заяви, че Будапеща "не е готова да жертва интересите на 150 хил. етнически унгарци в Западна Украйна заради геополитически интереси".Ето още една разлика между Унгария и България! Там имат политици, а тук ... празнуваме тиквeн празник!

36

Анонимен

преди 4 години

Nama da stane laji na gerb partisanite na jivkov ura ura

35

НОМЕР2

преди 4 години

СВАЛЯЙТЕ ГЕРБ! СПИРАЙТЕ ТУРСКИ ПОТОК!

34

Подлеца

преди 4 години

Браво на Владимир Путин. Велик император с който цял свят се съобразява

33

Анонимен

преди 4 години

Може и да ги подарят, но един комплекс сам не може нищо да направи, а такава подлост ще послужи за извинение повече нищо да не се пропуска към Сърбия. Въобще наврете си опорните точки някъде.

32

Анонимен

преди 4 години

Може и да ги подарят или да си останат в руската база в Ниш.....

31

Анонимен

преди 4 години

С-400 е в Сърбия за учения, след което ще ги върнат обратно в Просия.

30

Анонимен

преди 4 години

Тиквоний пропуска руски военнотранспортни самальоти с ракетни комплекси с400, които се базират в базата на Русия в Ниш.Обхватът им покрива цяла България. Румъния и Унгария отказаха прелитането. Тикмоний строи руски газопровод за Сърбия през територията на България ,като плащаме близо 2 милиарда. По времето на Тиквоний руското пасольство сгана развъдник на рски шпиони, изнасят даже за цяла Югоизточна Европа.Сега изгониха един, първи секретар в посолството, а има още 9 първи секретари. СМЕХ.

29

Ъртамуню

преди 4 години

Проблем на Путин е как през Украйна, а няма как от друго място да пренася газ до приднестровието и именно затова е склонен и да понижи цената и за Украйна, иначе да е спрял кранчето

28

По-далече от Азия

преди 4 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

27

Анонимен

преди 4 години

На мене руски газ не ми трябва, та ако ще и на половин цена да е !Продадох панелката с все руската офшорка Топлофикация и сега отоплявам къщата с термапомпа, а на покрива имам 24 квадрата фотоволтайци.

26

Анонимен

преди 4 години

Датската енергийна агенция обяви, че е издала разрешение за строежа на участъка от Северен поток 2 с дължина от 147 км.Строителните дейности ще трябва да изчакат още месец, преди разрешителното да влезе в сила, тъй като датското законодателство дава възможност на страните да подават жалба до четири седмици след решението.

25

Анонимен

преди 4 години

Може да му викат както си искат, но сърбите ще ни плащат транзитните такси на нас. Или руснаците ще им плащат транзита - пак на нас.

24

Анонимен

преди 4 години

Българско разклонение до Сръбската граница. Другите му викат продължение на ТП.

23

Анонимен

преди 4 години

Борбата за украинския транзит продължава. Само че вчера изненадващо Дания даде разрешението за СП2, което предопределя резултата. Така че, ако Булгартрансгаз иска да продължи да получава транзитни такси и то доста повече от досегашните, т.нар. Балкански поток трябва да бъде построен.

22

До Зозо

преди 4 години

Споко, и твоите хора ще дойдат на работа. Само да стане 9:00 и ще видиш какво ще стане. Ще размажат *** с много и качествени постове.Ти дръж фронта до 9;00!

21

Анонимен

преди 4 години

Форума пак против Русия пишат,разберете *** цял свят се съобразява с РУСИЯ само българета най големите умници ,какво плюете гладници,последни в света в всичко.Завинаги гладен и *** ще остане българина.Злобен и мързелив.