33

Анонимен

преди 4 години

СДС няма. СДС като инженерингов проект на БКП си свърши отдавна "работата". Малцината почтени хора там са забравени отдавна. Останаха няколко гладни мишки, водени от любовта към власт и пари. А Данчето е учителка по руски, за мениджър е смешно да говорим. Вие от измиленото СДС знаете ли какво е мениджър??? Това да не са ви приватизацията и селското стопанство, които така "изменажирахте" през 90-те, че разказахте играта на държавата.

32

Анонимен

преди 4 години

Истинското СДС беше разбито от червеният бушмен Костов по поръчка на БКП и днес това СДС е създадено от комунистите за да помага на другите комунисти от ГЕРБ, но стадото овче няма "инструмент" за дейността "мислене" защото е наследник на генът на ТЪ'ПАЦИТЕ които останаха след избиването на българската интелигенция от комунистите след руската инвазия през септември 1944 г.

31

Скептик

преди 4 години

Никому ненужен мост за 100 милиона за Терминал 2. Спестява 1!!!! светофар когато източната дъга на околовръстното е на 2 км и пряко отклонение спестява всички задръствания. Подробност. Без този мост Хотел "Премиер" е купчина стъклария.

30

Марко

преди 4 години

Освен това е на ,, ТИ " със сАвеЦкия

29

Какво да каже

преди 4 години

Какво друго може да каже главният секретар на СДС? Надява се на обществени поръчки за "наши хора".А добър мениджър ли е този, който чак като приключи ремонта на Графа видя, че плочките е са такива, каквито трябва, че са наредени некачествено, че има "перки на акули" край трмвайната линия и т.н. И тогава да иска оставки, ремонт на ремонта и т.н.Добър мениджър ли е този, който си затваря очите пред застрояване на квартални градинки и го забелязва едва когато хората излязат на протест Гласувайте

28

И това ли е лъжа

преди 4 години

Спомням си изборите,преди втори мандат на Герб,как тел.камери хванаха в кадър депутат от Герб ,който влачеше ОТВОРЕН чувал с бюлетини пред НДК.Щеше да е смешно,ако не беше прогив всякакви изборни правила.Само не ми говорете за честност.

27

До 26

преди 4 години

Мая Манолова каза истината,но за такива като теб,които сигурно са на герберската софра е удобна лъжата,измамата,далаверата.

26

Анонимен

преди 4 години

Jordanka e u4itelka ne moje da e menedjer mnogo tapo iskasvsne na sds kostovisti komunjagi 4engeta jordana da si hodi sofia e ko4in ot bokluzi kloschari zigani prosjazi kasina restr bes higiena plahove miycvki se rashojdat po vizoscha pokrai kofite sa bokluzi selskata jordakna milionerka ja napravihme nie tapite sofianzi nai slania kmet ismislen e u4iteljata po ruski jirdanka boikova

25

Анонимен

преди 4 години

Измислена афера костинбродска???Герберастите много ги яд,че ги хванаха!Така се печелят избори в България!

24

С омраза и презрение

преди 4 години

Като чуяСДС косата ми настръхва.Те разрушиха това,което градихме 50години,окрадоха,разпарчетосаха,разпродадоха всичко и прибраха парите.Няма нещо на,което не посегнаха,престъпна приватизация,унищожение на селско стопанство,замеделие,животновъдство,обезлюдиха селата и градовете.Проклети да са!

23

Никога Костинбродска

преди 4 години

Мая Манолова погази закона за изборите като излъга цяла България с абсолютно измислената афера Костинброд, което съда доказа след това. А тя се опитва да ни излъже отново. Не сме забравили.

22

София не забравяй...

преди 4 години

Софиянци не забравяйте, че Мая Галева(Костинбродска) гласува за избора на Пеевски за министър на МВР по време на правителството на Орешарски и след това плюеше и злобно обиждаше цяла година справедливите протести на софиянци срещу комунистическата мафия. Самото кандидатиране на тази семпла провинциална комунистка за кмет на София е голямо нахалство и обида за софиянци. Да я накажем и отстраним от политиката завинаги !

21

София е синя

преди 4 години

*** и комунистка никога не е ставала кмет на София и никога няма да стане. Мая Манолова е и *** и комунистка т.е. никога не може да стане кмет на София.

20

Анонимен

преди 4 години

Поредното гласуване за по-малкото зло. А този по сервилност ще задмине Г. Марков. Както се казва: Промяна няма,преходът свърши.

19

видя се промяната

преди 4 години

До АК-47Комунизма се завръща! Бойко е диктатор и тиранин от подземния свят!

18

Анонимен

преди 4 години

"Йорданка Фандъкова е много добър мениджър, Мая Манолова досега не се е изявявала като такъв - тя си е продукт на БСП и трябва да си го каже. Аз казвам, че тя не е мениджър. Това каза за "Денят ON AIR" главният секретар на СДС Илия Лазаров."Как ги пускат тия вицове ? Мислят ли ги цяла нощ? Някаква гей дружинка разсимива РБ!

17

баба мара

преди 4 години

на балотажа всички за промяната

16

Ха.-.ха-ха...

преди 4 години

До ФандъковаХа да се върнат милионите емигранти!!! Останаха само комунисти и пенсионери!

15

Божието наказание

преди 4 години

До ФандъковаЖени и деца на комунисти да ни управляват!!!

14

нечиста сила

преди 4 години

До ФандъковаЕдна жена - кметица по време на месечен цикъл е нечестива и не може да управлява!Съгласно Светото евангелие нейната работа е да изпълнява заповедите на мъжа си...