9

Анонимен

преди 4 години

До Евала"Къде са платежоспособните колекционери, за които пишат че имали връзка? :)" - ами те са си на запад - там където колекционирането е разрешено

8

Анонимен

преди 4 години

След подмяната на строя много архиологически ценности се изнесоха.Бяха заловили и брата на Татарчев и....нищо.Други узаконени колекционери с артефакти за милиони,един от които от бившата ДС не ги разследват от къде са им колекциите.Комунизма не си е отишъл.За едни може,за други не.Тия бандити започнаха кражба на археология под ръководството на БКП още през 1983 година.Дори и Людмила се включи да търси египетска богиня Бастет под секрет!

7

Анонимен

преди 4 години

ГДБОП е мафиотска структура на ГЕРБ.А у няма начин някой гедепопаджия да не е замесен в канала.

6

Евала

преди 4 години

Преди няколко години хванаха много тарикати, не влезнаха в затвора, но някои имат осъдителни присъди, но важното е че се иззеха неща които са с истинска стойност не като тея буклуци. Въпроса тук е друг.... Къде са платежоспособните колекционери, за които пишат че имали връзка? :)

5

Бойко Ефенди

преди 4 години

Добре че е международното сътрудничество, че бопаджиите не пипат без да им се спусне от ръководството

4

така ще е

преди 4 години

докато в Бг не се разреши легалното колекционерство на такива неща - ЩЕ БЪДЕ ТАКА - ще се изнася на запад. щото тук ако си имаш колекция от такива неща веднага ставаш престъпник. даже хората, които са си регистрирали официално такива неща се крият. ами как да станеш нов колекционер - НИКАК - ЗКН НЕ ТИ ДАВА ТОВА ПРАВО.

3

АНТИ

преди 4 години

А за изнасяните фалшификати, защо не пишете ?!Хванаха един тарикат преди нЕколко години, но не влезе в Затвора !

2

postradal pasi

преди 4 години

До Анонимен Ама чак сега ли ? Те са напълнили чстния музей "гети" с предимно български артефакти и това е с години и как цели двуметрови статуи на наши богини са изнасяни през границата а колко минети са изкрадени а те чак сега предизборно А?

1

Анонимен

преди 4 години

Участва и някое и друго ченгенце в канала, нали?