16

ДО 19

преди 4 години

ГЪРЦИТЕ НЯМАХА БАТАК И Перущица И 500 ГОДИШЕН ГЕНОЦИД.пОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ГО ПРЕЖИВЕЕШ И ТОГАВА ДЪРДОРИ.Аман от умници.

15

Анонимен

преди 4 години

До 18 Явно светът ви доста малък. Обиколил съм всички балкански страни, но такава неприязън като вашата, не съм видял в нито една. Даже гърците бяха много по-благосклонни от вас. Няма лоши народи, има лоши хора както е казал един писател. Време е да израснете братя българи...

14

Анонимен

преди 4 години

Никой не обича турците никъде по целия свят. Баш чобанинът успя да се намрази вече и със сирийците.Всички техни съседи ги мразят, както и всеки разумен човек на този свят.Лоши времена идват за чобаните, а ще стават и по-лоши.

13

Анонимен

преди 4 години

Откакто Просията е стъпила в Кавказ, е ползвала местното население само за своите си цели против Турция. Армения трябва да скъса с тази роля на руска прости тутка.

12

Анонимен

преди 4 години

Просията и Турция през 1915 са били във война, руски шпиони подстрекават арменците да вдигнат въстание в тила на турците. Основната част от турската армия воюва на Балканите и в Мала Азия, така че там се събира местен башибозук и с малко жандармерия се справят както могат. Метеж по време на война се потушава максимално решително и бързо, тоест - с максимална жестокост. Руските шпиони са си отишли, а го е отнесло арменското население.

11

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, руски шпиони...Цял свят призна геноцидът над арменците.Историята на турците е пълна само с насилие и кръв, където и да са били.Хванаха ви натясно, няма къде да бягате, вашите ръце са опръскани с невинна кръв на арменци, българи, сърби, гърци и румънци, а ти си пропагандатор на неоосманистките мераци на анадолския фюрер.

10

Сата Н

преди 4 години

В интерес на истината кланетата на арменците са извършени основно от кюрдски башибозук, който живее по тези места - Източен Анадол. А вина за цялата работа имат руските шпиони, които подклаждат арменско въстание през 1915 година - точно когато Турция влиза в Първата световна, като наш съюзник, между другото.

9

Анонимен

преди 4 години

чобаните са слънчасали и е време за шут в *** да се саферясат...

8

Анонимен

преди 4 години

Ердо, пускай бежанците.

7

Анонимен

преди 4 години

Еееее,Султана е голяма работа....колкото две по малки.Амуджите клепат и се радват как Реджепа се звери на американците.Баааа,ашкулсум ба!

6

Анонимен

преди 4 години

2Oсмане, как е "пенсия" на турски?

5

Анонимен

преди 4 години

Американците се изгавриха яко днес с нация!Направо им сипаха двойна порция на шалварите!

4

Турчина от Запада

преди 4 години

Да се готви Б улгаристан идваме комшууу с турски локум и баклава а за вечер отоманска ракия с грозде и танцуващи моми

3

USA

преди 4 години

Турция НЕ е никакъв фактор във военния свят на големите. При война правила няма. Което значи, че Турция изчезва за няколко минути барабар с половината си население

2

Каймак АМ

преди 4 години

Страна, чиято история е пълна с геноцид и робство () няма право да казва подобни неща на Турция и да й дава уроци", заяви той--------ХА ХААААА .....пак ги е направил на кайма....Само така Ердоган Бей...!Аллах да ти дава сили . С теб сме ,реис.....

1

Анонимен

преди 4 години

До 1-ви стана да. А баба ти пенсия има ли?