14

Анонимен

преди 4 години

Хората искат да си вървят спокойно по тротоарите бе прелитащи покрай тях тротинетки и велосипеди и не искат тротоарите да стават велоалеи. Хората искат и да си карат нормално автомобилите без тези, които не спазват основни правила за движение яхнали тротинетки и велосипеди.

13

Май не разбирате

преди 4 години

Хората искат с тротинетка да си пътуват без да ползуват горива ,а вие им пречите искате да лашкат колите и да ви тровят.

12

факт

преди 4 години

Нямам нищо против електрически тротинетки и велосипеди. Противник съм на нарушителите, рисковано управление на превозните средства. Можете да се предпазите с тояга, копие, бухалка, пищов и таралежи от стоманени шипове пред гумите на тези ***...

11

До "шоферите&qu

преди 4 години

То пък щото не газите пешеходци по пешеходни алеи и спирки, понякога и по 6-7 накуп! Вие пеша не ходите, жените ви, децата ви и родителите ви по пешеходни пътеки не вървят. Само кола може да ги убие. Макар че си зависи от задкормилното усъройство, независимо на какво се е качил. При шоферите, където е и най-опасно с хиляди жертви и десетки хиляди контузени на година, най-много магарета.

10

ДртПрч

преди 4 години

Велосипеди и тротинетки сред натоварения градски автомобилен трафик място нямат. Утре може да излезе мода да се търкалят и на лагерни колички в трафика - невидими - на нивото на автомобилната броня. Трябва на всеки да му се уйдисва на акъла?!?

9

ДртПрч

преди 4 години

Като искат добра инфраструктура, да плащат данък велосипед и данък тротинетка.Ние - хората с коли си плащаме данък автомобил и ни строят пътища и улици.

8

Анонимен

преди 4 години

Носете закалена стоманена броня от глава до пети, като рицарите. Друг начин да оцелеете сред *** шофьори няма.

7

Анонимен

преди 4 години

Няма оцеляване.Откраднаха се стотици милиони за велоалеи, а накрая Фандъка тегли по една червена боя върху некачествения асфалт и обяви, че парите са усвоени.

6

Анонимен

преди 4 години

Проблема ще се реши като се забранят автомобилите в центъра на града. Това вече се обсъжда в много държави и рано или късно ще бъде въведено.

5

дъга

преди 4 години

Ако под града визирате София...то всички трябва да са с каски, налакътници,..'ачи пълно бойно снаряжение..важи и за метротоНе е леко да си Столичанин в повече!!)))

4

До чичо селяниня

преди 4 години

В града няма място за 20-годишните разпадащи се таралясници, които паркират на пешеходни пътеки и тротоари. Вие сте мумии на 4 колела и е време да ходите в музея.

3

Чичо

преди 4 години

Колела и туртунетки място в града нямат! Който му е зор, да ходи при ония психопати холандците, да кара там. Ай сиктир, начи.

2

Анонимен

преди 4 години

Като не ги карате.

1

Анонимен

преди 4 години

ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА. ИНАЧЕ ДА НЕ СЕ КАЧВАТ НА КАКВОТО И ДА БИЛО.