7

Анонимен

преди 4 години

Аз си помислих че изследването е резултат от проучване на катастрофи с пострадал пешаходец, а то на полигон- фак нюз , значи. Поне да бяха се опитали условията да наподобяват истинския живот, паркирани ред коли измежду които ти изкача младеж със слушалки , яхнял ел.тротинетка.

6

Анонимен

преди 4 години

Най-безопасна е Москвич 2140, пуши и реве та се чува от километър разстояние, никой не е луд да стои близо до шосето докато минават такива барутници.

5

Анонимен

преди 4 години

Най-безопасните коли са количките на супермаркетите в Сидней Аустрелиа.

4

ПорЦелан

преди 4 години

Най-опасна е фадромата. Тя може да откъсне главата на пешеходец до кръста!

3

Анонимен

преди 4 години

Споко, до 4-5 години реализацията на подобни елементи на ИИ все повече ще поевтинява и ще навлезе масово, не са мо в премиум-шмемиум, както е сега. Ако се замислите, хардуерът за такива системи представлява 1 шепа полупроводникови елементи, която в наше време струва стотинки. Цялата друга част от цената е за авторство, патенти и т.н., обаче идеите не могат да се опазят в тайна прекалено дълго.

2

ПроСоТо

преди 4 години

най-безопасни са файтоните....Когато един такъв блъсна Остап,във вестниците писаха,че.."Коня се отървал с лека уплаха"....всички сегашни спазват девиза на "СТРАНДЖАТА":-"МАЧКАЙ!"..

1

ДртПрч

преди 4 години

Как кои бе? ! Спрелите естествено!