47

Анонимен

преди 4 години

Чудесна новина са тези визи. Бил съм в Русия и много бих искал да отида пак.

46

Анонимен

преди 4 години

Визи ЗА ГРАДОВЕТЕ. Мисля, че това казва всичко, а ако на някой не му казва, едно време в комунистическа България имаше забрана да се пътува свободно.

45

Анонимен

преди 4 години

Не, мерси.

44

Анонимен

преди 4 години

Аз бих посетил Москва.Много ми допадат хората спокойни, весели, винаги помагат на чужденци .Последния път бяхме цялото семейство.

43

Тодар Правешки

преди 4 години

Разгеле!Крайно време беше. Стотици милиони прогресивни хора от цялото земно кълбо бяха принудени да чакат с години за виза, за да посетят запленяващите с красотата си градове на стожера на православието, третият Рим, целунатата от Бог РФ!На черния пазар цената на виза е космическа!Много мъдро, (както винаги)и навременно решение на ръководителите на държавата!Ура другари!

42

Анонимен

преди 4 години

cъщите ...... се присмиваха на китай през 1989 годинасега това е най силната икономическа сила в светаа ние сме на нивото на африканска колония от която измъкват всичко без пари исе храним с продукти на цени 2 пэти по-високи от европейскитеи не е ваша работа каво правят руснацитегледайте си държавата дето запри.лича на......а който иска да не никой не го карат на сила

41

м дааа

преди 4 години

истината е че бих искал да ида до някой по-малък град из Русията,

40

Анонимен

преди 4 години

Аз съм съгласен с анон 31. Има много за гледане, но е скъпичко по най-атрактивните места. Все пак става дума за туризъм. Аз съм ходил и по разни джендеми там, но честно не бих отишъл пак. Всъщност даже и в България на някой места не бих отишъл отново и то не е свързано с мястото, а с дивата селяния, боища, пиене до нокаут( тип :ти мене у'ажааш ли 'е?)

39

rusnak

преди 4 години

Бих искал, но съм реалист.

38

Анонимен

преди 4 години

Заключението е, че си измисляш...

37

rusnak

преди 4 години

Разбирам какво се опитваш да кажеш. Всъщност наскоро бях в Детройт и някои други развити места. Преди време направих някои турове и по Еуропейските квартали на големите им градове дето няма бели. Но с интерес чета заключенията ти.

36

Анонимен

преди 4 години

"Цените на хранителните стоки вече са такива като у нас, а сигурно на основните хранителни стоки като мляко, хляб, яйца, картофи, зеле са по-ниск от нашите."------------Цените са важни, но за здравето на хората, по-важно е качеството. В огромната си част храните в Русия са натурални и с високо качество. Значи, че ни бият по покаателя цена-качество.

35

Грешна представ

преди 4 години

У нас инфото за Русия е недостатъчно и неточно. Цените на хранителните стоки вече са такива като у нас, а сигурно на основните хранителни стоки като мляко, хляб, яйца, картофи, зеле са по-ниск от нашите. За пърни път цените на доматите и краставиците у нас и в Русия се изравниха. Картата за цяла градска мрежа за 10 дена е по ниска от нашата. Токът,водата и бензина също са д по- ниски цени. Там се стимулира родното им производство. Цените на жилищата у нас и там също се изравниха но заплатите им

34

човек

преди 4 години

Лека корекция на последния ми коментар: В Русия положението с Гугъл картата е някъде по средата.Значи, показват точно най-големите си и най-хубавите си градове, главно европейската част на страната. В азитската част има много малко места със Street View, тоест, можем да се досетим само, че най-лошо благоустроените райони свенливо са ги скрили.

33

Анонимен

преди 4 години

В Болшоя и Магучая е харашо. За това с чамадана и лютеница пътувайте . Но билета да е без връщане. Та малко и ние тук да живнеме без вас. Защото новите славяни с тръпнати очи да получат и малко отпор за пренаселяването им. Другите където отидоха до Сирия там да останат да пазят базата.

32

човек

преди 4 години

До: номер 31Сетих се само да добавя, че дори няма нужда да търсим какво са снимали руснаците.Достатъчно е да разгледаме в картата на Гугъл на Street View където изберем в Русия и ще видим разликата със Западна Европа.Куриозен обаче е фактът, че Германия и Австрия са бели петна на картата - като Северна Корея! Германците не се свенят да се събличат голи и да не крият интимните си части, обаче са параноици на тема лични данни и информация.Русия за късмет е по-добре в това отношение.

31

човек

преди 4 години

До: номер 31 (rusnak)Изключително точно и вярно е заключението, че извън големите градове в Русия е потресаващо зле.В мрежата има хиляди клипове от различни кътчета на Русия, градове и села.И самите автори са руснаци, макар да има и англичани, американци и т.н.Всички са на едно мнение. Руските влакове като цяло са по-зле от нашите.В по-големите градове е обратното обаче: Там влаковете са климатизирани, с интернет, всичко.А съдейки по името ти си вадя извода, че Русия въвежда латиницата.

30

Анонимен

преди 4 години

Супер! В Русия има много какво да се види, само дето е доста скъпо. Или поне беше, сега не знам. Но ако взимате нормална заплата, определено си заслужава разходката. Едно време за да вземеш виза трябваше да ходиш до посолството, да си говориш с персонала дето говорят само руски, абе някаква мъка. Така ще е много по-лесно.

29

rusnak

преди 4 години

Изключително неточна е пропагандата че в Русия извън 10те града милионника е зле. Обратното, средните по големина градчета са дори по спретнати, очевиден факт за адекватен човек. Иначе наистина има и някакви изоставени села които постоянно показват, но това е нормално и несъществено.

28

човек

преди 4 години

До: номер 26Супер! Отивай! Задължително! И задължително с еднопосочен билет!