47

Аз

преди 4 години

Как не ви е срам да принизяване евреите като страхливци, как не ви е срам да пишете за човек когото не познавате, че е пияница и е оставил децата си. Вие Анонимен сте толкова .....незнам с какво да ви сравня че да отговаря на личността ви която е жалка и ограничена.Не смейте да съдите не сте никой, не смейте да обиждате никой не ви е упълномощил....запазете мълчание имайте уважение към покойния и семейството му.

46

Анонимен

преди 4 години

Самоубийството е грях, дотолкова колкото произтичат произтичат проблеми за душата в бъдеще, тъй като този живот ти е даден, за да го живееш и не може да упражняваш насилие. Но в никой случай , никой не може да съди, защото не е бил на негово място, и поради това избора е негов!

45

44,

преди 4 години

Не съди, за да не бъдеш съден.Да, самоубийството е грях, но според християнството, което не всеки човек изповядва. А дори и да посегне на себе си, само човекът си знае какво му е било и защо го е направил. Не си му на мястото и нямаш право да го съдиш.

44

Анонимен

преди 4 години

Самоубийството е грях и не зная защо трябва да се героизира и да се придава излишна важност на един слабопознат на аудиторията евреин, който се е накъркал и в пръстъп на пиянски халюцинации е решел да се обеси, оставяйки сами жена и три деца.Това е позор, а не геройство.Така постъпват страхливците, каквито са всички евреи.

43

Анонимен

преди 4 години

Абе как в този сайт няма един истински журналист?Пишете за починал актьор и една негова хубава снимка не сте поставили. Всъщност никаква не сте.Срам за вас!Иначе Бог да го прости - неизживян живот!

42

Самодеец

преди 4 години

Бог да го прости! Мисля си в тези трудни, хаотични години на "демокрация", да си актьор и при това пренасищане от актьори-талантливи, по-малко талантливи и бездарни, да си осигуриш нормални доходи за достоен живот е почти невъзможно. Чудя се защо НАТФИЗ продължава да бълва млади актьори? Много от тях съскат , фъфлят, с изключително неясна дикция. Кошмар е да гледаш български филм, с такива "таланти"! Трябват субтитри, за да разбереш казаното от тях! Сито! Сито, при подбора!

41

Данчо от Елин Пелин

преди 4 години

Дреме ми!?

40

Анонимен

преди 4 години

Смисълът на позорище е точно като на шоу. Позорище не идва от позор, идеа от зря - виждам, гледам, наблюдавам. От същия корен са думите зрение, зрител, зорко, прозирам, прозорец, надзор, взор, зора. Позор на чешки означва внимавай.

39

Лили Костилката

преди 4 години

Теди Москов е голям сладур. Краката му малко миришат обаче под юргана миризмата се смесва с пърдели и пот.

38

Щерю

преди 4 години

Цялата култура на България е завладяна от евреи, което е притеснително, но никой и думичка не обелва за това...

37

Qbit

преди 4 години

Ами умрял човека. Да почива в мир. Ние хората сме си едно еволюирало животно от едноклетъчно чиято цел е храна, разплод и движение. Но по ирония на съдбата, мозъка ни е достигнал ниво на комплексност създавайки от нищото нашето его! Както знаем комплексните системи работят при точно определен брой интеракти. Не повече. Има цяла наука в тази насока. Затова слона с много по-голям мозък не знае че е слон. Така че илюзията продължава вече 200 000 години :) Умрял или жив, няма никакво значение.

36

ШибиРиби

преди 4 години

Поредното Pret-A-Porter на софийската гмьиеж.

35

payak

преди 4 години

Бог да го прости и приеме в селенията на праведниците!Почивай в мир!Бъдете по-добри!

34

Все тая

преди 4 години

А, и пак до този, който коментира актьорите - господине/госпожо, пише се "интелИгентни". Не е зле и Вие да бъдете такъв/ава.А относно етимологията на думата "позорище" - на сръбски това означава обществено зрелище. При преминаването си в руски език думата взема негативния оттенък. Така че, уви, не разконспирирахте нищо.Съжалявам, че мърся статията за Йосиф Шамли. Но искам някои неша да са ясни.

33

Все тая

преди 4 години

Абе, хора, какво ви става? Защо е това плюене? Проявете уважение. Отишъл си е човек, актьор, добър при това. Днес истински добрите не са най-известните, не е ли ясно? И тия реплики, че актьорите се друсали и пиели и изневерявали... Защо тоя общ знаменател? Аре тоя, дето е безгрешен, да съди. Защото ме съмнява пишещият да е без петънце. Всеки знае всичко. Стига толкова. Смирение малко, моля ви. В негова памет. Няма значение какво е станало, отишъл си е, това е. Мир на душата му.

32

до 26

преди 4 години

Много рядко ходя на театър, пък и нямам потребност да ходя редовно на театър. Предпочитам симфонични, рок и джаз концерти. Театъра винаги ми е бил много странен като изкуство, и тези хора които се занимават с него също.Въобще няма задължителни неща в живота.Но, човека така решил, мир, жалко.

31

Анонимен

преди 4 години

Бог да го прости човека!В обществото се е създало мнение ,че артистите са някакви интелегентни,културни хора!Абсолютна лъжа!Повечето са лицемери,нагаждачи,алкохолици,наркомани,изневярата при тях е правило!Не напразно на староболгарски на театър са казвали ,,позорище",всъщност и на сръбски е позорище!

30

Анонимен

преди 4 години

Сега разбирам ,че еврейна се самоубил!Оставя жена с три деца!!!Нема кво да го мислим и хвалим къв бил ,що бил,не заслужава никаква добра дума.Децата и жена му са за жалби.

29

До Днес

преди 4 години

Като е толкова известен, не можахте ли да публикувате поне една негова снимка, а сте сложили цели 13 на фалшивите опечалени артисти?

28

Анонимен

преди 4 години

Много тъжно, толкова млад човек да си замине. Гледала съм го в постановки - много талантлив актьор беше. Смислените хора рано си отиват защото не успяват да се нагодят към свинщината в която живеем. Виж посредствените, нагаждачите, профаните кютат до дълбоки старини.