12

Коментиращ

преди 4 години

Сащ викна срещу "манипулирания" дизелгейт и край, овцете по света започнаха да блеят!!!Ел коли има още от преди мн поколения! Проблемът е с енергията, която им трябва за да работят! Не може един популист да свърже последователно хиляди батерии от телефон и да го наричат едва ли не гений?!Светът още не е дорасъл за преминаване изцяло на ел двигатели, тъй като няма достатъчно ефективни ВЕИ, които да задоволят нуждите на човечеството!Всичко останало е див популизъм!!!

11

Картофчо

преди 4 години

Тези мислят да се коалират, дори без конкурентите им да си мръднат пръста! Предвидливите фирми си изнасят производството извън ЕС, където не се измислят *** еконорми!

10

Анонимен

преди 4 години

Бъдещи гнилочи

9

Анонимен

преди 4 години

Новината стои много добре до друга от тези дни- в Калифорния поради проблеми с тока много хора не могат да си зареждат електромобилите и да се придвижват. Все още няма отговор на два важни въпроса- кой ще произвежда и пренася толкова енергия(не става с ВЕИ- зависят от времето) и кой и как ще рециклира батериите(много силни замърсители).

8

Коко

преди 4 години

По принцип опел няма как да е бъдещето. Дори полицаите ги карат само новобранците и тия пред пенсия :)) Най-добрия опел е продадения опел.

7

Анонимен

преди 4 години

А какво е бъдещето? Големи спецове, голяма работа. Сигурно е микроядрени реактори да има в колите, че и в къщите. Или пък да черпят направо енергия от вакуума. Хората мислят, работят, смятат всички +/- и така са решили-това е най-реалистичното и изпълнимо за момента. Фантастиката за писателите.

6

Анонимен

преди 4 години

"Електрифицирането на цялата гама на марката - до 2024 г." е ПРЕКАЛЕНО амбициозна цел. Особено като се има предвид, че трябва да бъде изградена и инфраструктура от зарядни станции.

5

Анонимен

преди 4 години

До Мария АтанасоваПотърсете професионална помощ! На всеки може да се случи вашето.

4

Мария Атанасова

преди 4 години

Аз смятам, че това е един ГОЛЯЯЯМ балон, поредният! Както ел-а, така и трицилиндровите/даунсайзинга. Още повече пък за нас - потребителите n-та ръка дрехи, пералнми, перфоратори/циркуляри, превъртяни километри, жени... Опаковката/порно-визията продават- закона на Тръмп и *** Янки, които ***'ха мамата на ****та Европа и Средната класа. ЗАТОВА Фолксваген ЩЕ строи завод в Турция - заради бъгавите евро норми и *** на високо ниво. Те(VW) си правят TDI,под предтекст Близък изток, ние KWh

3

Opel Maniac

преди 4 години

Гамаата с Опели задвижвани на олио също набира скорост унас. Най-добрия модел.

2

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Не знам за това. Всяка компания се надпреварва, за да обяви повече и по-разнообразни модели, а на места елекроразпределителни компании, производители и прочие, влагат милиарди, защото очакват, да изземат функциите на безниностанциите. А и с батерии, които вече се доказаха способи, да преживеят по над 260 000 км, зареждане за 45 минути на станцията, което е малко по-евтино от бензина, или вкъщу, което е по 4-5 пъти по-евтино от бензина, изобщо не изглежда "небъдещо".

1

Анонимен

преди 4 години

Когато повечето коли на пътя станат електрически, тогава ще разберете, че това не е бъдещето.